Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabelle96

Wymówka by wyrwać się od chłopaka by spotkać z kolegą

Polecane posty

Gość Anabelle96

Witam wszystkich. Chciałabym się dowiedzieć od was, jakie wymówki by przeszły bym mogla spotkac się z kolegą "po kryjomu", by mój chlopak się nie dowiedział. Przyjechaliśmy na wakacje razem ze znajomymi i nie odstapuja mnie na krok. Jaką znaleźć wymówke by dali mi spokój na 1/2 godziny, a może nawet wiecej! Proszę o szybką odpowiedź, bo brak mi pomysłu. Jeżeli chcesz napisac komentarz "zdradliwa, suka itp." To sobie daruj. Sytuacja jest skomplikowana w moim zyciu codziennym. Liczę na pozytywne komentarze. Pozdrawiam

Gość gość
Do kosmetyczki na pazury itp.

Gość gość
A co by mogło jeszcze przejść?

Gość Anabelle96
Hmm.. fsjny pomysł, a jezeli kolezanki będą chcialy pójść ze mną? Jakies inne pomysły???

Jaką znaleźć wymówke by dali mi spokój na 1/2 godziny, a może nawet wiecej! x powiedz że masz jelitówkę :classic_cool:

Gość Anabelle96
Hmm... a gdy kolezanki będą chcialy pojsc ze mna? Jakies inne propozycje??

Gość gość
Powiedz ze idziesz na miasto po prezenty z wakacji między innymi dla niego i nie chcesz by ktokolwiek szedł z tobą

Gość Anabelle96
Super opcja!! Tylko i tak z nim zerwe jak wrocimy, bo nie chcialabym psuć wyjazdu.. jak juz pisalam skomplikowana sprawa. Dziekuje, ze pomgacie. Czekam na dalsze wypowiedzi!

Gość Anabelle96
Tylko, ze ja mam WC w swoim mieszkaniu.

Tylko, ze ja mam WC w swoim mieszkaniu. x jak oświecisz znajomych że masz jelitówkę to mieszkanie będziesz mieć do własnej dyspozycji :classic_cool:

a i na którym piętrze to mieszkanie, jak wysoko to czy blisko balkonów bo to tez kluczowe info :classic_cool:

Gość Anabelle96
To bez sensu... jakieś inne pomysly. Mieszkam na drugim pietrze, ale znajomi się nie wyniosą gdy to powiem. Co powiedziec chlopakowi by dal mi spokoj na chociażby godzine...

Gość gość
Pokłóc sie z nim. Ale nie jakos ostro. Pokloc sie trochę i powiedz ze musisz ochłonąć i idziesz na spacer. Chcesz być sama zeby poukładać swoje mysli. Rozumiem ze opcja by powiedziec prawdę ze idziesz sie spotkać z kumplem nie wchodzi w gre? W takich sytuacjach doceniam swojego faceta który nigdy nie miał nic przeciwko moim spotkaniom z kolegami. Ale nie o tym. Moim zdaniem opcja zeby potrzebujesz po prostu czasu dla siebie bedzie najlepsza szczególnie po jakiejs kłótni wtedy nikt nie bedzie podejrzewał ze cos kombinujesz

Gość Mirabeluśka_r7p6
Zawsze się trochę abortuje.

Gość gość
Ja zawsze klocilam sie ze swoim facetem. Obrazalam go zeby nie odzywal sie w ogole do mnie. I mialam caly wieczor. :-)