Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze pierwsze objawy wczesnej ciąży jeszcze przed miesiączką?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie kafeterki, jakie były lub sa wasze pierwsze objawy tuż po zapłodneniu? Staramy sie z mezem o dzidziusia za 8 dni powinnam mieć @ jak na razie bolą mnie piersi (jak na okres) i czuje dziwny ucisk w brzuchu bardzo delikatny. Piję kawe, pale papierosy, nie odrzuca mnie ani od jednego ani od drugiego. Podzielcie sie kobietki waszymi objawami :))

Gość gość
starasz sie o dziecko i palisz faje? :(

Gość gość
no niestety pale, jest mnostwo ludzi ktorzy palą a będąc w ciąży rzucają z dnia na dzień.

Gość gość
Gratuluję palenia. Mam nadzieje że nie zajdziesz

Gość gość
Ja nie miałam zadnych objawów do 7 tc oprócz spóźniającej sie @ dosłownie nic!!!

Gość gość
Bolały mnie jajniki, tak ostro, że myślałam ze to zapalenie, tak w 7 tygodniu ciąży przestały boleć

Gość gość
Objawy ciążowe pojawią się parę tygodni po zagnieżdżeniu czyli po spóźnionym okresie. Zawsze się śmieję jak czytam takie bzdury jak te. W ciąży nie jesteś obecnie na pewno, bo by cię odrzuciło od papierosów.

Gość gość
Co prawda byłam raz w ciąży, ale przed spodziewanym okresem nic się nie działo:). A w dzień kiedy miałam dostać okres to nawet brzuch mnie bolal typowo na to, dopiero dwa dni później zrobiłam test, bo mi nie pasowało, że ciągle nie mam tego okresu

Gość gość
Tak, objawy, ale też zazwyczaj subiektywne, mogą pojawić się najszybciej w dniu spodziewanej miesiączki, ewentualnie jej spóźnieniu, ale nie 10 dni przed :)