Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SunsetShimmer

Co się dzieje z moim okresem ??

Polecane posty

Gość SunsetShimmer

Witam, mam 16 lat i razem z moim chłopakiem przeżywamy wielki stres. Otóż nadal jestem dziewicą, ale niestety uprawialiśmy z seks analny, przerywany, bez zabezpieczenia i wytrysku, czy nawet prejakulatu, wytrysk był caałkowicie poza ciałem. Jednak około 3 razy nie trafił do o***tu i przesunął penisem wyżej, oczywiście nie wchodząc do pochwy. Powinnam dostać okres.. Powiedzmy od 18.07, ponieważ miewam nieregularne miesiączki. Nadal nie mam okresu. Wiem, że stres może wpłynąć na miesiączkę, bo miałam go dużo (sąd, problemy rodzinne itd..) Dodam, że kiedyś musiałam zażywać luteinę doustną zapisaną przez ginekologa, bo miesiączki miałam na początku miesiąca, teraz mam prawie na końcu, nie chciały się pokazywać. - Jest możliwość że jestem w ciąży będąc dziewicą chociaż sperma nie trafiła do pochwy? - Czy mam zrobić test ciążowy? - Czy jest czym się martwić? - Czy powinnam udać się do ginekologa? ( i tu nasuwa się pytanie czy mogę umówić się sama na wizytę bez osoby dorosłej? )

Gość gość
Dziecko opamiętaj się nabawisz się hemoroidow

Gość gość
Z ciebie taka dziewica jak z kaczyńskiego ojciec. Dziewica co sie pruła w doopsko, dobre :O

Gość SumsetShimmer
Proszę raczej o odpowiedź na pytania.

Gość gość
Nie jesteś dziewicą. Tak, mogłaś zajść w ciążę. Przy okazji mogłaś nabawić się infekcji

Gość gość
uprawiałaś seks analny i nazywasz się... dziewicą???? :D świat zwariował :O

Gość gość wiki
Wiesz... to jest bardziej pewne niż pewne, że jesteś w ciąży. Z moich wyliczeń matematycznych wynika, że prawdopodobieństwo zajścia w ciąże w tym przypadku wynosi 99,9%! Tak więc gratuluję nowego członka rodziny :)

Gość gość
Jesteście śmieszni, straszycie tylko tą dziewczyne nie powinnaś być w ciąży , bo sperma nie została wprowadzona do pochwy. A przez o***t, tu dla tych tępaków, dzieci sie nie rodzi.

Gość gość
Co sie dzis dzieje . Później czytamy ze taka jedna z druga albo zamordowana albo okaleczona i zgwałcona czesto wlasnie przez wlasnego " chlopaka ". No ale jak sie pozwala rak szmacic zeby jej w d**e wchodził!!!!Boze masakra dziewczyno ! Mam 26 lat i meza ktorego bardzo kocham i gdyby zaproponowal mi seks analny to bym.musiala sie porzadnie zastanowic pomimo ze jestesmy razem na dobre i zle. Mamy dzieci. Szacunek i wzajemne zaufanie do siebie. I nie jestem wcale z tych co to tylko po Bożemu. Oj nie. Ale na litosc dziewczynp trzeba miec jakies zasady i szacunek do samej siebie. Masz ledwo 16 lat jestes "DZIEWICA" a pozwalasz jakiemus kolesiowi ( przypuszczam może twojemu pierwszemu ) na seks analny. Nie zaznalas normalnego seksu a robisz takie rzeczy . To jest chore. Opamietaj sie poki jeszcze nie jest za późno. Choc mam ogromna nadzieje ze to zwykle prowo. A jesli nie to nie dziw sie ze w wiekszosci z gory kazdy bedzie Cie traktowal raczej jak szmate do w*********.

Gość gość
Choc temat z przed miesiąca to w pelni zgadzam sie z gosciem wyzej. Co dzis maja w glowie te dziewczyny ze sie tak szmaca i swoja godnością pozwalaja wycierac podloge. 16 lat to przeciez jeszcze dziecko. Strach pomyśleć co bedzie robila wieku dwudziestuparu lat czy 30.