Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gallery Store (Lindego, Poznan, Buczkowska i Majchrzak)

Polecane posty

Gość gość
olejne obraz na tym płótnie płótna wjazdowe

Gość gość
olalałabym, niech powiedzą wprost, że chcą zachęcić do zakupów w sklepie Komputronik i meowingi rozesłano

Gość gość
walka o laptop trwa mi się wydaje, że osoby które wjeżdżają z galerią gallery store mają znożkę na zakup komputera lub sprzętu w Koputronik, może się mylę, nie wiem...

Gość gość
nie kupuję w Gallery Store nie kupuję w Komputronik nie kupuję w Gallery Store nie kupuję w Komputronik nie kupuję w Gallery Store nie kupuję w Komputronik nie kupuję w Gallery Store nie kupuję w Komputronik nie kupuję w Gallery Store nie kupuję w Komputronik

Gość gość
ile kasy za wjazd, za otubowanie na Gallery Store

Gość gość
Wnosimy o znizki do kumputronik lub laptoo za free. Bojkot.

Gość gość
Sezonik slubny sie zbliza. Hieny z plotnami. Zryty akt ma ta firma. Rozstawiac sie gdzie wlezie.

Gość gość
Zrozumcie. Nie chcemy tych.obrazow. .. nie chcemy tych swit.

Gość gość
świty Meridian wypierdalać

Gość natalia anna

pamiętacie skupy Buczkowskiej z antykoncepcji, to się nie powtorza bo wynikały z wchodzenia nowej generacji oraz przebijania się na polskim rynku, miałas placeba na recepcie, skup i podpal galerie, lac meridian po calosci, mam 800 milionow, nie skupuje, bo mielibysmy zasadzane  z NIK

Gość ankawy

...one ... placeb poznańskich, warszawskich, na antykoncepcji

Gość Meridian aka gallery store

Nie powtorzy sie juz galeria.  Placebuje w systemie ciaglym.to ja bede decydowac czy masz oryginalnr recepty czy nie. Nie odbijac w wozytach.. masz brnac w chodzenie od lekarza do lekarza.  Pod drinki was beda ciagnac kapsula. Poprzerzucane standby knajp weselnych.  Ja nie bede splacac makeoverow  w standbycg knajp sushi, wizytach medicover lib blood testach. Zezryj swoje zarcie meridian . Lub siedzisz ty ... w knsjpie I przerzucasz zasadzania. Zezryj gowno meridian. Ile  jedzen krojonych. Podejmij cleaningi knajp.

Gość Anja

Naprawde odradzam. Meridian omijac z daleka. Po meridian zaczna sie jablka tesco.zezwalali na knajpy ze zbyt duzym przeplukiem z tesca. Ile jablek mam z tesco.zero

Gość Anka na drugie

Papierowka nie brac przepluku. Musicie walczyc o zamkniecie kbajpy.nie wiem jak otworzyc knajpe. Wiem jak zamknac. . Niszczcie wszelki hajs przesylowy.