Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gallery Store (Lindego, Poznan, Buczkowska i Majchrzak)

Polecane posty

Gość gość

Gallery Store galeria karteczkowa, online artyści, kto kupuje obrazy szef Konputronija czt goście weselnej lub klienci biura podróży. Kasy chyba wystarczająco by wykupić cały sklep z obrazami?

Gość gość
Proponuje Komputronik obwiesic zamiast akty krążenia. Moze byc z aloesem i kosmetykami Mary Kay.

Gość gość
Stary akt wspierania artystów. Obrazami idę. Ban.

Gość gość
Kobieta w tej samej szmizjerce z obrazami u boku. Co z tego jak Fibak macza w tym palce i eks dyrektor marketingu Komputronika ( patrz Buczkowski).

Gość gość
No taki rodzaj mecenatu. Nie pójdzie. Padli pod Gallery Store.

Gość gość
Zamiast taniego sprzętu tani obraz zamiast drogiego kompa jest drogi obraz albo to i to i jest gallery store, sztuka do zamówienia przez internet.

Gość gość
Sprzedaż obrazów idzie gorzej niz sprzedaż komputerów. Nie ruszają mnie takie galerie. Nie ma radości z obrazu.

Gość gość
Chcesz to kupuj, nie chcesz to nie, wjeżdża z innymi napierającymi, skojarza, mi obrazy szczęścia nie dają.

Gość gość
Ban ma galeria, pseudo bohomazy

Gość gość
No jakos to trzeba wypromować. Do salonów fryzjerskich tez wchodzą.

Gość gość
Nie wiem czy to nie jest zasłona dymna Komputronika. Te akcje śmieszne z laptopem za 500 zł. Odpalić promocje na imprezie. Zaczynało sie od zamawiania fototapet, potem obrazy, szkoda ze nie ma ciasteczek i napoju do popicia.

Gość gość
Nie kupujcie tych bajeczek. To pojawianie sie świt z obrazami potem prowadzi do sprzętu i jeszcze MLM po drodze. Dość wjazdów. Jest Lindego, są różne wystawy, są sklepy, tam można się pojawiać.

Gość gość
wywalic w kosmos

Gość gość
Laptop czy obraz. O to jest pytanie... bylam dzis w plastycznym po nowe sztalugi i mi sie przypomnialo. W jakich kolorach dzis jestescie. Ja znow w blekitach i granatach.

Gość gość
Laptop czy Obraz a to jest pytanie, a ja dziś znów kawa, a nie aloes na śniadanie

Gość gość
no uwaga zaczną wjazdy listopadowe, naklikali piąteczek w ciągu tygodnia aż miło, laptop czy obraz o to jest pytanie?

Gość gość
Sezon slubny zakonczono to moze odpuszcza wjazdy solackie na meridiany itp. Kolejne knajpy padna pod tymi wjazdami i kolejne imprezy. Jakby co to sa online...

Gość gość
Rozgladalam sie ostatnio za mieszkaniem i doslownie w co trzecim mieszkaniu obrazy typu marylin monroe lub audrey hepburn oraz ramki typu statement. Bywaly.jeszcze drzewa i kobiety palace papieros. Okropnie mi sie to nie podoba. Biale gole sciany i mury oraz kamien bialy na scianach. Dla mnie to musi byc minimalizm. Na tym sie raczej nic nie wiesza.

Gość gość
najpierw rzeczy najwazniejsze: laptop

Gość gość
Laptop czy Obraz o to jest pytanie a moze kawa z widokiem Audrey Hepburn na śniadanie?

Gość gość
mi mówiono, że nie przystoi obrazom być online, moja kumpela twierdzi, ze to znow wjechalo na impreze i gadka byla o komputerach, MAC-aach, no znow chyba zaslona dymna komputronika

Gość gość
mi mówiono, że nie przystoi obrazom być online, moja kumpela twierdzi, ze to znow wjechalo na impreze i gadka byla o komputerach, MAC-aach, no znow chyba zaslona dymna komputronika

Gość gość
temat jest kontynuowany, mecenasi sztuki i sprzedawcy laptopów, ale dlaczego my musimy wkółko tych gadek słuchać

Gość gość
no to wybierzcie laptop zamiast obrazów zanim powstała gallerystore było już sporo miejsc, gdzie mozna kupic obrazy w calej Polsce powstaja galerie online

Gość gość
zaczyna się wyszczurzaniuegallery store i zaczyna się wyszczurzanie wjazdów

Gość gość
olejcie, nie zamawiac obrazow, kompy tez mozesz kupic w innym sklepu, chcialy miec sklep z obrazami - niech kupuja, a nie wjazd za wjazdem,przeszkadza wam - nie przeszkadza, szkal sie zaczyna na takie wjazdy

Gość gość
Kiedy atakujemy Meridian. Nie dosc wjazdow. I co kupil ktos obrazy czy posiedzimy z laptopem. Strone macie slaba. Troche sie system walnal z obrazami. Pozycjonowac sie jedynie.a moze wlascicielki za botoksik I kwasik.hialuronowy lub zabki wjazdy robily. Co tym razem zjezdzamy. Wycieczki, sluby, hotelik. Nie da sie obrazow wepnac. Nie da sie...

Gość gość
Podoba ci sie nie podoba, Buczkowski ma kase, pewnie galeria bedzie istniec. Sprzedaz komputerow wyzywi jesli nie obrazy. Postoja, rame wezma do reki jako alternatywa zakupowa.

Gość gość
W Poznaniu malo kto slyszal. Ambicja to znani na cala Polske. Jakby co to moga spokojnie wykupic za kase ktora ma Buczkowski z Buczkowska. Takie tam obrazy... pokrzyczeli, poszli, moze znizki na sprzet dostali.

Gość gość
olejne obraz na tym płótnie płótna wjazdowe