Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

analiza snu, zna sie ktos z was na tym?

Polecane posty

Gość gość

Snilo mi sie ze siedzialam na schodach w pewnym budynku i za barierkami ze schodow stal ON. Patrzyl sie na mnie wiec wyszlam z tego budynku i poszlam prosto do lasu. On wyszedl za mna i podazal moim sladem wiec zaczelam uciekac. W lesie zaczepilo mnie trzech facetow, probowalam im zwiac i wtedy pojawil sie on i przywalil im. Razem poszlismy do windy ktora byla kibelkiem, weszlismy do niego, nacisnelismy spluczke i zjechalismy na dol. Na tym sie skonczyl sen ktos moze mi go objasnic?

Gość gość
Masz jakieś problemy które tłumisz, lub chowasz w sobie, ukrywasz coś przed światem zewnętrznym. Prawdopodobnie jakaś rana lub słabość, wstydliwość. ON może być rozumiany dwojako - jako anioł lub demon. Przekaz jest prosty, zajmij się sprawami doczesnymi a przestań analizować podświadomość. Skup się na tym co masz robić na co dzień.

Gość gość
Kibel, spłuczka, wyrazy defekacji a więc oczyszczenia. Mówi się, że podczas snu organizm się oczyszcza, regeneruje, odmładza. Zarówno fizycznie jak i psychicznie. Widocznie potrzebujesz odnowy w swoim życiu, świeżości, czegoś nowego. Nowej siebie.