Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZmeczonaMama

Nieprzespane noce u 11 miesięczniaka

Polecane posty

Gość ZmeczonaMama

Dziewczyny!!!! Pomocy moja córeczka przesypiala do tej pory całe noce, ale od 4 nocy budzi się z krzykiem. Nie wiem już co może być. Dziś nawet byłam u lekarza, zawaliła to na żeby. Żadne żele,ibum forte ani viburcol nie pomaga. Budzi się dosłownie co 15 minut. Cała się trzęsie i ciężko ją uspokoić. I tak cała noc. W dzień pogodne dziecko. Juz nie wiem co robić.

Gość gość
przysnij jej sie twoj cyc obwisly :o

Gość ZmeczonaMama
Hm, a skąd wiesz jak wyglądam? Taki komentarz to chyba tylko jakaś menda mogła wystawić. Szkoda czasu nawet na komentarz

Gość gość
Koszmary. Zęby. Może jej ciepło/zimno to się wkurza.

Gość gość
Może za dużo wrażeń w dzień i w nocy to przerabia. Albo zęby. Mój się czasem budzi w nocy z płaczem jak mu zęby idą. A drzemek w ciągu dnia ile ma?

Gość gość
Być może przeżywa emocje z dnia, maluszkowi też śnią się koszmary :-( plus zęby, mam podobnie. To minie.

Gość ZmeczonaMama
No to chyba zeby jednak, dzis juz widzę zarysy czwórek na dole. Ale nocne pobudki, dzis znowu :-( tak biedna krzyczała przez ostatnie noce, że chrype dostała :-( jest straszne zmęczona, ale i tak się budzi co chwile :-( tak osłabiona była dziś, że nie mogła nawet na nóżki stanąć i jedna noga chyba ja boli. Nie wiem jak pomóc własnemu dziecku. Masakra. A w dzień dziś może spała godzinę i juz taka pogodna nie była....

Gość gość
Daj dziecku przed pójściem spać czopek Viburcolu, który go łagodnie wyciszy. Viburcol jest lekiem naturalnym, homeopatycznym i w 100% bezpiecznym. Mamy, które nie wzięły udziału w konkursie bądź też nie udało im się wygrać mogą spróbować raz jeszcze swoich sił, gdyż od 4 września rusza trzeci i ostatni etap konkursu fotograficznego Viburcol :) http://www.spokojdziecka.pl/konkurs.html

Gość gość
Viburcol najlepiej dawać zanim dziecko zacznie płakać. W przypadku kolek nie ma problemu, bo one występują mniej więcej o tej samej godzinie. W sytuacji jaką Ty opisujesz, dałabym czopek bezpośrednio przed zaśnięciem, albo "na śpiocha".

Gość gość
Może potrzebuje bliskości? Czuje się osamotniona?