Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieja mezczyzni kochajacy kobiety?

Polecane posty

Gość gość

czy tylko mili sa do pieknych

Gość gość
Istnieją.

Gość gość
istnieją, ale często kobiety ich nie chcą....

Gość gość
Jesli istnieja to czemu nie kochaja i nie pokazuja tego? To tak jakby mowic o yeti. Na co dzien nie spotykaja kobiety takich mezczyzn, predzej takich co podrywaja tylko ladne kobiety by je przeleciec i pokazuja ze im tylko na seksie zalezy.

Gość gość
Istnieją ale zwykle jest to miłość jak pieska do panci albo synka do mamy

Gość gość
09:09 skoro ich nie chcą to dlatego że są skrajnie nieatrakcyjni ,więc taka miłość czy raczej desperacja nie ma wielkiego znaczenia

Gość gość
Brzydcy faceci slinia sie do pieknych kobiet i mowia ze to milosc. Brzydkim kobietom tez sie podobaja piekni faceci. Gdzie sa przecietni faceci co kochaja przecietne kobiety?

Gość gość
to nie milosc ze strony facetow tylko fascynacja piekna uroda .... Gdzie sa brzydcy faceci kochajacy brzydkie kobiety?

Gość gość
gość dziś istnieją, ale często kobiety ich nie chcą.... x nie istnieja, wy nie kochacie kobiet tylko przyciaga was piekny wyglad, kobiet tez przyciaga wyglad pieknych facetow i tez nie chca oni te brzydkie kobiety, wiec dziala to w dwie strony, fascynacja uroda nie jest miloscia

Gość gość
W internecie jest pelno brzydkich, zaniedbanych, nieatrakcyjnych facetow sliniacych sie do pieknych atrakcyjnych kobiet i mowia ze to milosci kobiety nie zwracaja na nich uwage. Czemu nie pokochaja kobiet w swoim otoczeniu o podobnej urodzie tylko czekaja latami az jakas modelka zwroci na ich uwage? Skoro mowia ze potrafia kochac to czemu nie kochaja realnych kobiet ?

Gość gość
Istnieją ale jest ich bardzo mało. Zresztą kochających kobiet też jest nie wiele. Takie czasy, że liczy się wygląd i kasa a nie wnetrze. Jest taka stara piosenka " Brzydka ona,brzydki on" Tekst piosenki: Brzydka ona,brzydki on. Mała stacja kiepski bar, a oni przytuleni jakoś niezwykle tak jakby sie miał utlenić nagle świat. I gdzieś w jeziorach źrenic światło na tysiac par, w czterech słońcach żar. Gdzieś tu chyba zakpił los. ona brzydka brzydki on. A taka ładna miłość,aż nie realna wręcz tak jakby ich spowiła tęcza tęcz. I wszechobecna siła tchneła najczystszy ton w tkliwy serca dzwon.

Gość gość
Gdzie sa przecietni faceci co kochaja przecietne kobiety? X Nie ma. Nie wierz nawet jak to usłyszysz ,bo gdy tylko pojawi się ładna na horyzoncie to facet zaraz znajdzie 1000 innych powodów,z twojej winy zapewne, byleby nie powiedziec wprost ze był z Tobą z braku laku i ze wygląd jest najważniejszy.

Gość gość
09.44 ale piepszysz.Jestem facetem ktory ma powodzenie choc nie uznaje sie za takiego.Jednak kobiety mi nieraz mowily ze moglbym miec kazda.Pokochalem wlasnie przecietna dziewczyne.Sama sie mnie pytala co ja w niej widze?ze przeciez ani nie jest ładna itp... powiedzialem ze za to jaka jest...nie jestesmy razem :( troche sie spotykalismy...wciaz ja kocham,juz pare lat.Jestem sam i naprawde nie chce innej.Moze kiedys bedzie nam dane byc razem...

Gość gość
ja jestem piekna i szukam rownie pięknego psie, sorry :D

Gość gość
Nie takie suczki za mna biegaly hahaaaaa :D :p

Gość gość
nie istnieja

Gość gość
Nastepna nawiedzona.Ciekawe ile razy juz stracilyscie szanse na bycie szczesliwa :(