Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On wymagajacy

Wstydze sie tego, ze jestem dosc wymagajacy co do kobiet

Polecane posty

Gość On wymagajacy

Moja dziewczyna musi byc ladna, miec wyzsze wyksztalcenie, nie moze palic, nie moze miec juz dziecka. Do tego powinna miec jak najmniejsza przeszlosc seksualna, nie powinna miec za soba wczesnej inicjacji, seksu bez zwiazku, przygod, seksu z prymitywnymi dresiarzami, zdrad i seksu z zajetymi facetami. I czuje pewien dyskomfort, bo obawiam sie ze jakby ludzie o tym wiedzieli, to mogliby mnie nie lubic, jako plytkiego/malostkowego. Ogolnie jestem serdeczna i pomocna osoba, uwazam sie za wrazliwego, ale w kwestiach doboru partnerki "wybrzydzam".

Gość gość
nom dla mnie terz kobieta powinna byc ładna dupcia taka seksi bez celulitu i najwarzniejsze aby miala cycki no bo kobieta bez cyckow to gej co do wykrztalcenia no to musi miec wieksze ode mnie i musi byc moją pierwszom bo nie chce tykać zurzytego towaru :P widac myślimy tak samo

Gość gość
To musisz się leczyć,bo ja rozumiem,że szukasz partnerki wykształconej,na odpowiednim poziomie intelektualnym i traktującej seksu jak sport ,reszta nie powinna cię obchodzić. Czasami jest tak,że myślimy,że to już związek,mamy pierwszy seks a tu nagle koniec i co,będziesz ją z tego rozliczał? A w ogóle to myślisz prowadzić śledztwo w sprawie życia seksualnego ewentualnej partnerki? Albo chcesz ją wyspowiadać? Co było a nie jest nie pisze się w rejestr.Ja choć moje życie seksualne nie było bujne to i tak nigdy bym ci o nim nie opowiadała i żaden normalny człowiek tego nie robi i tylko nie pisz głupot,że tego wymaga zaufanie i prawdomówność,bo to z tym nie ma żadnego związku. Przyzwoitość i szacunek do swych partnerów seksualnych wymaga nieopowiadania o tych sprawach.

Gość gość
Ja spełniam wszystkie te wymagania i nie uważam ze są one jakieś wygórowane.

Gość gość
gość 10:37] zgloś sie do mnie mala xd :P

Gość On wymagajacy
Mie wyobrazam sobie dziewczyny, co spala z jakims tepym prymitywem, bo "fajnie wygladal". Nie wyobrazam sobie tez panny, co np. Spotykala sie dla seksu z kumplem i pozwala mu na bardzo intymne rzeczy, ktore w ogole tylko w zwiazku powinny byc, np. anal.

Gość gość
10'25,a ty najpierw kup sobie słownik ortograficzny a potem pisz,nie odwrotnie.

Gość gość
Choc pokaże ci mojego wengosza mala

Gość gość
To teraz popatrz na siebie w lustro. Znam takiego jak ty z podobnymi wymaganiami a golas z niego z niezbyt ciekawa praca i mało płatną, bez własnego mieszkania jest i siedzi z rodzicami w starej chałupie do tego z brzuchem i łysy i raczej brzydki, grubo po 30 tce. Nic w nim ciekawego nie ma a wymagania względem kobiet ma z kosmosu i jest sam a koledzy dawno żonaci. Taki przypał :D

Gość On wymagajacy
dziś , nic nie poradze na to ze brzydzi mnie panna co spala z dresikiem z dyskoteki.

Gość On wymagajacy
Mam wlosy, cwicze na silowni, jestem wlascicielem mieszkania.

Gość gość
10.19 co sam sobą reprezentujesz?

Gość On wymagajacy
Napisalem wyzej, studia skonczone, prace mam.

Gość On wymagajacy
A jak wiem, ze jakas kolezanka miala np. 10 partnerow, to dla mnie nigdy nie bedzie potencjalna dziewczyna, moge ja lubic, ale jak kumpla, z ktorym sie pije piwo w garazu, beka sie przy nim i pierdzi oraz bluzga jak szewc.

Gość gość
Uh lubię bawić się w niedo*ebanego gimbuska... To tyle, już zostawiam ten temat.

Gość On wymagajacy
Dla mnie kobieta, ktora uprawia seks dla seksu to zwierze.

Gość gość
Nie ma sie czego wstydzić,każdy ma jakieś wymagania od drugiej połówki. Jeden będzie pragnął dziewicy,inny tylko ciepłej i dobrej kobiety. Nie ma sie co o to obrażać i kręcić nosem "czemu nie taka i taka tylko ta co sobie w głowie ubzdurales". Ale na miłość nie ma się czasem wpływu,wymagania swoje,a serce swoje. Ja osobiście uważam,że druga osoba przede wszystkim powinna być opiekuncza,ciepła i stabilna emocjonalnie. A reszta to tylko dodatek. Każdemu w życiu może powinac się noga i popełnić błąd. Jesteśmy ludźmi,nie maszynami. Każdy z nas pragnie szczęścia i czasem na oślep próbuje je złapać nie zważając czasem na swoje postępowanie. Mimo to każdy zasługuje na szansę,bo błądzić jest rzeczą ludzką,a od osadzania przeszłości nie jest nowy partner-jeśli Ci nie pasuje nie zawracać głowy zamiast rzucać gadki o tym jaki kto był w przeszłości. Każdy ma coś na sumieniu,jeden mniejsze orzeszki inni duże.

Gość gość
gość dziś gość 10:37] zgloś sie do mnie mala xd XXX mój mail mw_konet.pl , jak będziesz chciał to się do mnie odezwij

Gość On wymagajacy
Czasem jednak ludzkie bledy sa parszywe i dalece niemoralne.

Gość gość
i dobre masz wymagania, są takie dziewczyny, np. ja ;P także nie zaniżaj wymagań, bo będziesz żałować, skoro możesz trafić na dobrą dziewczynę

Gość gość
Zależy ile soba prezentujesz. Jesli jestes na tzw poziomie - masz wrodzona kładę,fajne poczucie humoru, nie jesteś prymitywnym nerwusem a oprócz tego dobrze wyglądasz,nie jesteś hipokryta w kwestiach które sam wymieniłeś i masz kasę - to myślę że ludzie nic nie powiedzą. chyba, ze z zawiści ale to już jest niewazne.

Gość gość
klasę * Sorki,pisze z telefonu.

Gość On wymagajacy
Jestem przecietny i niebrzydki, ale tez przez lata mialem kompleksy z powodu wygladu, bo mialem tradzik. Co do kasy, to nie mam jej za duzo, utrzymuje sie sam i splacam kredyt. Poczucie humoru? Lekko seksistowskie i szowinistyczne. A nerwowy i uparty bywam. Ja chyba niedzisiejszy jestem, bo uwazam ze mlodziutka dziewczyna uprawiaca wulgarny i wyuzdany seks anal z kims, z kim tylko sie "spotyka" to jakies kuriozum.

Gość gość
ciepłej kobiety? zimna suka też taka może udać

Gość gość
tak tłumaczy się, bo sam nie rozumie dlaczego z nia jest, jest całkowitym zaprzeczeniem jego pragnień, ma jedna zaletę - dobrze daje, więc zeby nie wyjśc na zboka mówi, ze jest ciepła choć fakty z jej zycia tamu zaprzeczają, ale on nie przyjmuje ich do wiadomości, jest ciepła bo on ma kasę, sławe, władzę, dla snobki o to chodzi w zyciu a taka ma opinię w mieście

Gość gość
Moim zdaniem osoba z takimi wymaganiami jest dość płytka i bez wyobraźni - mówię tutaj o kwestii wykształcenia, bo są różne sytuacje i nie każdemu uda się zdobyć wyższe wykształcenie, co nie znaczy, że jest kimś mniej inteligentnym lub oczytanym. Znam kilku tzw. "wykształciuchów", którzy mimo mgr przed nazwiskiem niewiele mają do zaoferowania intelektualnie.

Gość gość
osoby z 3 kierunkami studiów moga byc prostackie i takie są:P

Gość gość
twoje oczekiwania są ok,tylko ich nie wymieniaj i nie zdradzaj ich,normalnie rozmawiaj i się dowiesz ,ale tez oczekiwania a uczucie nad którym nie ma kontroli mogą nie pójść w parze,ale takie uczucie to nieczesto się zdarza

Gość gość
Autor pewnie sam wygląda jak g'owno i dlatego szuka jakiejś piękności i ma tonę innych wymagań. To typowe dla facetów którzy są pasztetami, idiotami i nie mają sobą nic do zaoferowania. Autor zresztą sam napisał że sam nie ma żadnej urody i ma seksistowskie poczucie humoru (czytaj: on jest po prostu seksistą i szowinistą, stąd te chore wymagania), do tego jest biedny. Nic sobą nie reprezentuje, ale wymagania ma z kosmosu. Znam mnóstwo takich jak on: brzydcy, głupi, niezaradni życiowo, szowiniści, którzy uważają że wszystko im się należy i każda powinna być ich. A zwłaszcza jakaś piękność, bo przecież na przeciętną dziewczynę to nawet nie spojrzą, bo im się należy wszystko co najlepsze. Nie kolego. Jak jesteś do d.u.py, to sie pogódź z tym że żadna cie nie zechce, a zwłaszcza jakaś kobieta na poziomie, bo niby dlaczego taka miałaby się zainteresowac takim zerem jak ty?

Gość gość
11:05, ty nigdy nie uprawiałeś seksu z / dla przyjemności obojga ?