Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On wymagajacy

Wstydze sie tego, ze jestem dosc wymagajacy co do kobiet

Polecane posty

Gość On wymagajacy
Pisalem, ze mam wlasne mieszkanie i jestem niebrzydki oraz chodze na silownie. Seksu bez zwiazku i nigdy nie uprawialem, brzydzilbym sie byc z dziewczyna ktora na to sobie pozwolila.

Gość seks dla seksu
d***** uprawiaja

Gość gość
Ja tez się brzydzę facetami którzy mieli wiele kobiet, nie kochali ich tylko byli z nimi dla seksu bo związki te się rozpadły po paru miesiącach. Szukaj, szukaj tylko przy takich wymaganiach ty tez będziesz musiał spełniać jej wymagania. Ja miałam wymagania względem facetów i wszyscy w rodzinie mnie straszyli , że będę sama bo ideału nie ma a jednak spotkałam człowieka rozsądnego o parę lat starszego bez jakiejś wielkiej przeszłości seksualnej, bez rozczarowań miłosnych, ustawionego, zaradnego, przystojnego, dobrego i opiekuńczego, wykształconego, kulturalnego. Ma też wady ale pracujemy nad tym. On też szukał swojego ideału i znalazł. Wiec podsumowując kto szuka ten znajdzie tylko ty tez musisz mieć odpowiedni poziom inaczej z takimi wymaganiami zostaniesz wygwizdany.

Gość gość
Podejrzewam, że autor ma już 30+ i jest przecietniakiem z nierealnymi marzeniami w stosunku do swojej osoby. Po jego wypowiedziach widać, że jest mało inteligentny.

Gość gość
Wstydził to się będziesz jak będziesz starym kawalerem i wszyscy za plecami będą szeptac pedał :D

Gość gość
13:48 Brawo , 100% prawdy.

Gość gość
Tez tak uważam. Tacy najgorsi bo uważają siebie za niewiadomo kogo a prawda jest inna. Taka osoba musi miec cos z głową. Dlatego jest sam bo żadna panna go nie chce.

Gość gość
Jakby nie patrzeć to i tak tracisz tylko na tym ty, bo kobiety,nawet te brzydsze i mnie wartościowe zawsze jakiegoś desperata znajdą,facet moze sobie wymagac lub nie ,gdy sam wygląda jak pijany kombajnista to i tak będzie sam. Gdybyś miał kasę i wygląd lub chociaż tylko to pierwsze to miałbyś bab na kopy.

Gość gość
14'29, brzydż się dalej i po sprawie

Gość gość
Do 14'29, a co ty nazywasz związkiem? piszesz,że poza związkiem nie uprawiałeś seksu stad takie pytanko.

Gość On wymagajacy
Jak z kims bylem, to chyba byl to zwiazek, co nie? Skoro dorobilem sie nieruchomosci, to chyba nie jest ze mna zle.

Gość gość
baba która uprawiała sex w związkach i to przed ślubem jest nic nie warta typową dziwką z burdelu

Gość gość
autorze szukaj dziewczyny ze swojej ligii

Gość gość
Do wczoraj uprawiałaś z każdą seks pod pretekstem pseudo związku

Gość gość
Kobiety takie beznadziejne, że nawet nie potrafią tym wymaganiom sprostać. Pewnie same macie pseudo związki, gdzie liczy się tylko by kogoś mieć, a nie bo jest uczucie :P no bo przecież ludzie by plotkowali, że stara panna co? :>

Gość On wymagajacy
Ja chyba wiem lepiej, dlaczego uprawialem? Do tego zadna nie byla dresiara bez szkoly?

Gość gość
Wszystko spoko, ale problem polega na tym, że taka kobieta nie poleci na prawiczka z kiepską pracą/ lub żadną mieszkającego z mamą :D To tak jakby gruba wąsata Irena wyglądająca 15 lat starzej niż metryka wskazuje oczekiwała milionera, który porwie ją z GSu na swój jacht w Saint Tropez..

Gość gość
Zmień podejście, albo marne szanse.

Gość On wymagajacy
Pisalem, ze mam swoje mieszkanie, mam wlosy i nie jestem prawiczkiem. Pomimo, ze prawiczkiem nie jestem, brzydze sie oblesnej przeszlosci seksualnej u kobiety.

Gość gość
Hipokryta pełną gębą.

Gość On wymagajacy
Obnizanie wymagan to dla mnie desperacja. Brzydzilbym sie kobieta, ktora uprawiala anal bez zwiazku.

Gość gość
Jasne.. A ja jestem arcybiskupem Cantenbury ..

Gość gość
A ile masz lat autorze? Ja mam 26 lat, jestem ładna, szczupła, nie palę, nie mam dzieci, mam wyższe wykształcenie, sama na siebie zarabiam i mam kawalerkę. Byłam w dwóch poważnych związkach, gdzie był seks. Anala nie uprawiałam, uważam, że to obrzydliwa forma seksu, zatem z Tobą też bym się nie zgodziła. Szukam faceta o podobnych do mnie standardach, tj. przystojnego, szczupłego, lub lekko umięśnionego (nie napakowanego po siłce), wysokiego min. 180 cm, gdyz ja mam 172 cm, z wyższym wykształceniem, mieszkaniem, autem, z poczuciem humoru. Zależy mi również aby lubił podróże i aktywnie spędzanie czasu, a nie na kanapie przed tv. Nie może mnie ograniczać, być zbyt zaborczy. Jeżeli chodzi o seks, nie może wymagać anala,trójkątów itp, dobrze byłoby gdyby też miał przede mną z 2-3 partnerki, roochacze odpadają, prawiczki też. Naturalnie nie może mieć zobowiązań ani nałogów, oprócz kawy, gdyż ja sama piję. Jeśli spełniasz moje wymagania i chcesz się poznać, to zapraszam :P

Gość gość
Ja chce tylko zeby moja kobieta byla mila, wyksztalcona, miala dobre relacje z rodzina. Z wygladu tylko wazne zeby miala szerokie biodra i duze uda.

Gość On wymagajacy
Mam 30 lat i wszystko by sie zgadzalo, ale: nie mam auta, lubie zajmowac sie o***tem kobiety (analu nie probowalem).

Gość gość
09:20 To tylko z******* jeszcze jedna laske i sie klasyfikuje jako kandydat.

Gość gość
A nie piescilas sie przypadkiem nago z chlopakami, z ktorymi sie tylko spotykalas? Jak wyglada Twojab"fryzura" w strefie intymnej.

Gość gość
Poległeś od własnej broni, Autorze :-D Sam nie spełniasz wymagań. I chciałbyś wszystkiego doświadczyć, najlepiej z dziewicą. Powodzenia.

Gość gość
I bardzo dobrze że wymagasz ale wymagaj także od siebie.Lepiej być samemu niż być z byle kim - to samo można napisać do kobiet.Każda boi sie staropanieństwa więc bierze pierwszego lepszego.

Gość gość
Moje wymagania są takie że dziewczyna powinna być szczupła no i żeby to nie była jakaś karyna tylko normalna skromna dziewczyna. Dresiary,karyny odpadają.