Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za kobietą mojego życia...

Polecane posty

Gość gość
Kurde, ludzie - to do tych normalnych.. Mowimy tu o uwiklanych sytuacjach, gdzie w gre wchodza uczucia.. Konkretny przypadek, gdzie facet teskni za kobieta, ktora kocha, a ona ma dzieci.. Zalozmy, ze nie jest to cwaniara poszukujaca losia do wychowywania dzieci... Ludzie, dopisujecie swoje jakies chore wersje.. Ale macie wyobraznie! Znam facetow, zakochanych, ktorzy zwiazali sie z kobietami z dziecmi. Kochaja te dzieci. Nikt nikogo nie wykorzystuje.. Autorze nie poddawaj sie!

Gość gość
znasz tydzień i juz kochasz?

Gość gość
Jak duże dzieci, odchowane to co innego i kobieta ma kasę bo jak nie ma kasy albo ma niewiele i szuka jelenia z kasa to kanał. Jak się czuje facet bo nie znam tego uczucia kiedy jego ukochana ma dziecko z innym facetem i żyją razem i możliwe, że mają też wspólne dziecko. Może niech się wypowiedzą ci którzy tak żyją.

Gość gość
13:15 bardzo ładnie napisała

Gość gość
Ja jestem żoną faceta który nie dba o mnie,nie chce isc na terapie a ja do Niego juz nic nie czuje,podoba mi sie ktos inny,nie nie spałam z Nim ale On odwzajemnua moje uczucie,nie szukam jelenia,moje dzieci tez wolałyby miec tate który sie Nimi zajmuje bo mąż nie bardxo ma ochote,długo juz sie tak męcze i cierpie i widze ze taka sytuacja nie ma sensu

Gość gość
Autorze a co Cię tak wzięło do zajętej, co w Niej takiego niezwykłego że aż tęsknisz?:)

Gość gość
to spotkaj siez Nią i Ci na jakis czas przejdzie

Gość gość
ja tez tesknie za miloscia swojego zycia.

Gość gość
to dlaczego nic nie robisz?

Gość gość
Ja też tęsknię za mężczyzną mojego życia. Jestem już mężatką. Za późno na wszystko.

Gość gość
za późno... zapomnij