Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu

Polecane posty

Gość gość

Witam, zanim zrobię test zwracam się do państwa o pomoc, otóż sytuacja wyglada tak, ostatni okres miałam 27 lipca, był normalny taki jak zwykle, uprawiałam seks dzień przed nim, z zabezpieczeniem, chłopak spuścił się we mnie, lecz prezerwatywa nie pękła. Teraz powinnam dostać miesiączkę 23/24 wiec spóźnia się mi 3 dni, a zazwyczaj cykle miałam regularne, w ciągu tego miesiąca stosunek był jeden tez zabezpieczany, odczuwam suchość pochwy i ból brzucha taki jak już podczas okresu..powiecie mi co mam myśleć na ten temat? Martwię się, ze znając moje szczęście coś poszło nie tak, a dzisziusia nie planuje

Gość gość
Ja tam nie widzę problemu, jak będziesz w ciąży to dorób sobie jeszcze jedno i będziesz mieć 500 +. róbmy dzieci a nie wojnę. P.S. Na moje oko to ciąża jest.

Gość gość
A No i zapomniałam dodać ze jakiś tydzień przed spodziewanym okresem na majtkach zobaczyłam dwie małe kropelki krwi.

Gość gość
A masz wzdęcia?

Gość gość
Nie ma 100% antykoncepcji.

Gość gość
Moim zdaniem to nie ciąża. Nie jest tak latwo zajść tymbardziej ze nie bylo stosunku bez zabezpieczenia i gumka nie pękła. Moze jakis stres? Albo zmana diety? Stąd spozniajacy okres :)