Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SPIRULINA tabletki na odchudzanie SPIROSLIM

Polecane posty

Gość gość

SPIRULINA - tabletki na odchudzanie (spiroslim) SPIROSLIM https://spiropharm.com/sklep/suplementy/spiroslim zobacz SKŁAD Spirulina / Zielona herbata / Zielona kawa / Acai SPIRULINA - Spirulina to alga morska, wpływa na kontrolę masy ciała oraz wspiera witalność organizmu. Pomaga, byśmy się czuli bardziej energicznie. ZIELONA HERBATA - Dzięki polifenolom, polisacharydom oraz kofeinie, przeciwdziała otyłości i wspomaga odchudzanie. Poprawia profil lipidowy, regulując poziom leptyny. Zielona herbata, dzięki dużej zawartości antyoksydantów, przyczynia się do ochrony przed nowotworami, ZIELONA KAWA -[/b] Zielona kawa zawiera kwas chlorogenowy - zapobiega on otyłości oraz pomaga zachować lepszy metabolizm. Hamuje uwalnianie glukozy do krwi, zapobiegając dużym skokom poziomu cukru i przemianę cukru w tłuszcze. Reguluje trawienie i zmniejsza apetyt. ACAI -Owoc z regionu Amazonii. Pozytywnie wpływa na zmniejszenie masy ciała i obniżenie poziomu cholesterolu. Jagoda acai należy do termogeników, podwyższa temperaturę ciała, wykorzystując energię z tkanki tłuszczowej, co przyspiesza proces odchudzania. Pomaga usuwać toksyny z organizmu, działa przeciwstarzeniowo i przeciwnowotworowo. Owoc acai jest skuteczny w profilaktyce chorób układu krążenia, działa przeciwmiażdżycowo. Polepsza syntezę kolagenu, dzięki wysokiej zawartości witaminy C.

Gość gość
nie działają takie rzeczy 🖐️ wiem co mowie, bo wydałam na rózne diety, leki, suplementy setki zł, trudno nawet policzyc , na pewno wiecej niz 1000

Gość gość
to nie sa chemiczne suplementy tylko czysta spirulina czyli algi morskie, naturalny skladnik

Gość gość
spirulina chyba jest najlepsza z tych wszystkich supli bo mozna ja normalnie jest w postaci proszku z alg

Gość gość
tak mozna bez problemu tutaj jest ta sama spirulina w proszku tylko w ampulce zamknieta

Ja osobiście moge polecić tylko te tabletki: www.dietalux.wordpress.com bezpieczne i tanie