Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki nie jeżdżą do pracy rowerem tak jak Norweżki, Holenderki ?

Polecane posty

Gość gość

tylko wiozą sadło w autobusie, tramwaju, samochodzie ? typowa Polaczyna mysli, ze jest zadbana i fit jesli pobiega raz w tygodniu po parku albo pojdzie na tzw ''fitness'' a i tak jest sflaczałą rozklapiochą... w Warszawie czesto widze eleganckie panie z korporacji na rowerach miejskich lub własnych jadące do/z pracy, przed jazdą zmieniają buty na trampki adidaski, torebka lub torba z laptopem do koszyka i juz, biała koszula, pełny makijaż i taka pani jedzie sobie, a wy co ? boicie się ze szpara się wam spoci ?

Gość gość
Jestem Polką i jeżdżę rowerem gdy jest pogoda. W deszcz to normalne, że autem lub czymś co ma dach. Przecież Warszawa to Polska więc daruj sobie....ciekawe czym Ty jeździsz do pracy?

Gość gość
rany.. co za styl autorze.. zakrec sie kolo niemki lub norwezki .. zleja cie ciplym porannym moczem.. dobrze o tym wiesz i przychodzisz tu sie dowartosciowac.. zalosne.. poza tym w polsce rowerzystow sie nie szanuje jak w tamtych krajach, sciezek rowerowych rowniez brak wiec o co kamon?? idz na rower i przestan rodaczki obrazac..

Gość gość
Ja bym chciała ale nie mogę z dwóch powodów: 1. Mam 19km, to za daleko 2. Samochód jest mi potrzebny czasem w pracy (ale nigdy nie wiem kiedy, to zależy od dostawców towaru) Ponadto w PL nie ma ścieżek rowerowych, często jak ktoś na nawet 5km ale do przejechania *****iwa droga bez chodnika czy ścieżki to się boi i wcale się nie dziwię

Gość gość
W moim mieście jeźdza i to bardzo dużo .widocznie nie wychodzisz na ulice przed godzina 6:00

Gość gość
Bo sa zacofanymi szmateksami , krolewny z drewna

Gość gość
Kiedyś jeździły, teraz te młodsze nie potrafią, rodzice je nienauczyli :-)

Gość gość
Bo to jest niebezpieczne debilu, moja znajoma tak jeździła, potrąciła ją ciężarówka, kobieta leżała 2 mce na wyciągu w szpitalu i zmarła wskutek raka który rozwinął się w miejcu urazów. To że ciebie jeszcze nikt nie potrącił, znaczy, że masz więcej szczęścia niż rozumu.

Gość gość
Bezrobotny nie widzi ile kobiet jeździ na rowerze do pracy . Bo patrzy przez 24 godziny na dobę w ekran monitoru .

Gość gość
I szuka po nocach gołych bab . A w dzień śpi . A mama go budzi co dziennie na obiad . Pasoźyt . Takiego to na Syberię na mróz niech z********a po 12 godzin na mrozie . Prawiczki zj****e.

Gość gość
I jeszcze powiem o was : ************* *******************************************************************************************************************************************************************(((

Gość gość
A ja chodzę pieszo, bo mam blisko. Dla widzimisię jakiegoś idioty nie wsiądę na rower ani do samochodu. Na rowerze jeżdżę rekreacyjnie, a samochodem w razie potrzeby