Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panie... Co uważacie za największe upokorzenie i klęske dla kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Oprócz prostytucji oczywiscie bo to wiadomo. Jakie czyny sprawiaja ze kobieta sie upokarza wedlug was? Panowie tez moga sie udzielac.

Gość gość
Kobieta jest od tego aby sluzyc w lozku facetowi wiec musi akceptowac anal.

Gość gość
Temu Panu juz dziekujemy.

Gość gość
Gdy biega za facetem jak dzisiejsza mlodziez.

Gość gość
Mieszkanie z facetem latami w oczekiwaniu na pierscionek!

Gość gość
Mieszkanie z facetem latami w oczekiwaniu na pierscionek!

Gość gość
15:30 chyba ograniczona jesteś , jak ktoś mieszka latami z kimś to na nic nie czeka. Skoro jest coś dobrze to po co to psuć?

Gość gość
Życie z mężczyzną który cię nie szanuje poniża i nie odejść. I niszczyć w ten sposób życie swoim dzieciom.

Gość gość
gość dziś 15:30 chyba ograniczona jesteś , jak ktoś mieszka latami z kimś to na nic nie czeka. Skoro jest coś dobrze to po co to psuć? xxx Tak? To pocztaj ile tu tamatow od tych co czekaja na slub czy zareczyny!

Gość gość
Nie każda marzy o zamążpójściu , jestem tego przykładem. Koleżanki od podstawówki wzdychały do mężczyzn, a ja do biblioteki chodziłam i wypożyczałam poradniki, luksusowe czasopisma, zbierałam wycinki z gazet na różne tematy, zakładałam zeszyty, szukałam inspiracji, autorytetów, byłam ciekawa świata, uczyłam się języka ang, chciałam czegoś więcej, tak zostało mi do dziś. I gdybym straciła tę swoją w pewnym sensie wolność i niezależność straciłabym pewność siebie i napewno odbiło by się to na mnie fizycznie i psychicznie.

Gość gość
Kubusiu, myślisz, ze tak źle będzie? Spróbuj wyjść następnym razem z terenówki i zagadać

Gość gość
wiadomo największe to jednak zdrada, ufamy a później okazuje się że ten jedyny nas zdradza.

Gość gość
ZDRADA!!!!!!!

Gość gość
on nie zdradza, tak naprawdę inni chcą zniszczyć ją przez niego, on jest narzędziem i zadaje się z taką, ze gdyby ktoś rok temu mu ja pokazał to potraktowałby go smiechem, by tz "zdrdzaną" upokorzyć, ale sie nie udało

Gość gość
Pisalam o dziewczynach ktore godza sie na konkubinat marzac o slubie a tu juz sie idiotki zlecialy i sie tlumacza ze wcale nie chca slubu! Uwazacie ze to o was ktos pisze??? Jeszcze raz duzymi literami debilki: UPOKORZENIEM JEST TRWAC LATAMI W KONKUBINACIE A W NOCY PLAKAC W PODUSZKE ZE FACET NIE CHCE SIE ZENIC!!! Dotarlo ze to nie o tych co wybraly konkubinat samodzielnie? Czy jeszcze raz powtorzyc?

Gość gość
16:07 Nie bój się, Tobie to nie grozi. Ciebie nawet pies z kulawą noga nie chce xD

Gość gość
zdrada upokarza zdradzającego a nie zdradzanego

Gość gość
16:19 a Ty chwalisz się czy zalisz? Ciebie nikt nawet na konkubinat nie chce. Siedzisz w pokoju taka zahukana, pełna kompleksów i saczysz jad. Wszystko lykasz jak pelikan.

Gość gość
jak facet zle traktuje kobiete i jej nie szanuje.

Gość gość
tak, dlatego robisz mi zdjęcia jak śpię, zza węgła podglądasz, bo boisz sie podejść:P upokarza zdrada ciebie, pogódź się z tym, tak jak zadawanie się ową wdową:P

Gość gość
18-20 lat: cała klasa łącznie z tym przystojniakiem w którym się kochasz zauważa że wypychasz stanik skarpetami, ewentualnie zesrać się publicznie. 20-29 lat: mieszkasz z chlopakiem, gotujesz mu i starasz się być najlepszą kandydatką na żonę. Oddajesz swoją młodość, lata mijają a on nie zamierza się żenić bo nie wie co czuje... Wersja hard: naciskasz go na ślub i dziecko, publicznie. 30-39 lat: w sumie nie wiem, w tym wieku można wiele ;p 40-49lat: myślisz że nie jesteś taka stara więc ubierasz się jak nastolatka, wyglądasz komicznie. Do tego starasz się poderwać wszystkich wkoło wiedząc że to ostatni dzwonek. Jednak robisz to z niesmakiem. Wersja hard: ważysz ponad 90kg

Gość gość
16.24 zadawanie się z facetem, który nie szanuje innych kobiet

Gość gość
Zadawanie sie z fałszywcem.

Gość gość
16.26 50 - 58 ważysz 80-90kg, ubierasz sie jak nastolatka i łapiesz wszystko co ciebie zechce, ale jak pojawi sie bogaty, to wszystko inne jest nieważne, z biedny nie chciałas się żenić, bo po co, mozna zyć tak, bogatego naciskasz na slub,kłamiesz i udajesz inna niż jesteś, by przypodobać się bogaczowi bo jestes snobką

Gość gość
anal to upokorzenie dla kobiety, a faceci oczekujacy tego od kobiety nie sa mezczyznami a cwelami niewartymi spluniecia

Gość gość
U nas było tak..Byliśmy jak yin i yang Jedno nie mogło żyć bez drugiego.

Gość gość
bycie kochanką,to upokorzenie na własne życzenie. nie wyobrażam sobie być materacem jakiegoś znudzonego męża

Gość gość
bycie plotkarską lub plotkarską i wredną kokoszą ,to mutacja człowieka

Gość gość
Jak jest głupia.

Gość gość
Miłość mojego męża do innej kobiety.