Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zemsta

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak zdradził mnie z inną, którą poznał w jakimś klubie, następnie mnie dla niej zostawił. Ok, trudno, jakoś to przezyłam. 4 miesiące od tego jak zostali parą dowiedziałam się że ta jego jest w ciąży. Wpadli juz na poczatku znajomości, urodziło im się dziecko. A jakoś 2 miesiące temu ten chłopak napisał do mnie, zaczął mnie przepraszać, że to był błąd życiowy itd. itp. myśli, że dalej będę z nim, albo chociaż będziemy umawiać się na seks... Jeszcze się nie widzieliśmy, ale on nalega na spotkanie. Chcę się teraz jakoś zemścić na nim za to co zrobił, tylko nie wiem jak. Dodam jeszcze że on raczej nie wie że ja wiem o dziecku... co mogę teraz zrobić żeby go zabolało?

Gość gość
Zajdz z nim w ciążę.

Gość gość
1 wariant. Nie rób nic. Olej go całkowicie. 2 wariant. Udawaj super szczęśliwą, podziękuj mu że się rozstaliście, bo dopiero teraz wiesz że żyjesz :)

Gość gość
zrób mu nadzieję, a potem zdemaskuj, powiedz, że wiesz o wszystkim. A najlepiej to bądź szczęśliwa, radosna, a jak on będzie namawiał na powrót, to powiedz, że nie chcesz, bo zrozumiałaś, że stać cię na kogoś lepszego/ przystojniejszego/ mądrzejszego

Gość gość
własnie nadzieję mu zrobiłam, pisze mi ciągle że chciałby sie znowu ze mną kochać itd., że tak mu dobrze ze mną było... i mysli, że jak się spotkamy to do czegoś dojdzie między nami, tylko nie wiem jak to dalej rozegrać...

Gość gość
może jeszcze fajniej by było gdyby się jego obecna dowiedziała?

Gość gość
W ogole sie nie spotykajcie,mnie tez byly tak wyswinil,zdemaskowalas lajze,zamknelas rozdzial,przerzucilas kartke,uwierz mi-szkoda czasu na niego teraz. Co Ci po kontakcie z takim czlowiekiem? Tylko satysfakcja z zemsty? Skoro chcesz mu dokopac to wyobraz sobie jaki juz musi byc nieszczesliwy skoro nie spelnia sie w roli partnera i ojca i liczy na jakas łaskę bylej.

Gość gość
looser ;-)

Gość gość
Poinformuj jego babe o wszystkim i wyslij screeny jego tekstow - oboje dostana za to ze cie zdradzili!

Gość gość
Umów się z nim na seks prześpij się z nim albo i nie i o wszystkim powiadom jego żonę. Efekt gwarantowany

Gość gość
nie żonę, tylko dziewczynę, ślubu jeszcze nie brali :P

Gość gość
Wyślij jego dziewczynie screeny rozmów. Będzie jazda ;)

Gość gość
narób mu nadzieji na spotkanie, umów się z nim i go wystaw. napisz wtedy że wiesz o dziecku i napisz do niej, dostanie na co zasłużył, na kopa z dwóch stron

Gość gość
Właśnie podpiąć nagraj filmik wyślij jej alimenty będą mu że 20 lat o tobie przypominac

Gość gość
Miej klasę nawet nie zaszczycaj go rozmowa. Niech spada, zemsta już sie zadziała - został ojcem dziecka którego matka jest mu obojętna . Tej rodziny już prawie nie ma. Gdybys ty miała faceta nigdy byś nawet z nim nie rozmawiała. Miej go w d***e, obojętność jest największa zemsta.

Gość gość
Daj mu szansę, może on rzeczywiście wpadł z tamtą dziewczyną. W końcu jak się trochę poseksicie to korona ci z głowy nie spadnie.

Gość gość
Daj mu szansę, może on rzeczywiście wpadł z tamtą dziewczyną. W końcu jak się trochę poseksicie to korona ci z głowy nie spadnie.

Gość Carycka
Gosc 20:43 ma racje

Gość gość
Powiedz mu, ze masz kogoś, jesteś z nim szczęśliwa i podziekuj mu ze odszedł do innej, dzięki czemu poznalas innego. Potem całkiem go olej...ojj zaboli go :) tobedzoe najlepsza zemsta. Bez jakiś emocji, pretensji, kłótni bo te emocje pokazalyby ze nadal Ci na nim zależy i wszystko przezywasz. Pokaz ze teraz juz masz na niego wy...e :)

Gość gość
Skoro ona puściła sie z nim, a on Cię podle zdradził- ja wysłalabyn screeny tamtej puszczalskiej suce! Niech ma swojego misia pyska! Niech jej tez życie jeb.tak jak Tobie. Myśl o sobie, bo oni jak sie rżnęli nie myśleli, ze Cię krzywdzą! Pozdrawiam.

Gość gość
Z tym pajacem dla własnego dobra NIE spotykaj sie absolutnie, noe daj sie wciągnąć w jego gierki! Nie rób z siebie ścięty do bzykania. Szanuj sie :)

Gość gość
Bądź szczęśliwa bez niego. Nie szmac się z nim.

Gość gość
Nagle wielce mnie kocha... gdyby kochał to nie byłoby tej trzeciej i dzieciaka...