Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość supernova86

szkolenia kosmetyczne

Polecane posty

Gość supernova86

Witam :) Jak uważacie, czy szkolenia kosmetyczne, organizowane np przez taką instytucję https://www.beautyextra.pl/ są dobre? Nie jestem kosmetyczką zwykształcenia, ale bardzo lubię wykonywać makijaże do sesji foto i na tzw. przebieranki. Chciałabym się podszkolić w profesjonalnym makijażu, i rozważam właśnie szkolenie w tej akademii. Jestem jednak ciekawa waszej opinii, czy naucze się tam czegoś, czego nie da mi jutub ? Czy może chociaż będzie szybciej? Chętnie poznam opinie:)

Gość gość
Jeżeli rozglądacie się za odpowiednimi szkoleniami kosmetycznymi to skontaktujcie się z Krakowską Akademią Kosmetyczną. Sama byłam tam na szkoleniu związanym z wizażem http://kak.edu.pl/szkolenia/makijaz/ W linku znajdziecie szczegółowy program szkolenia.

Ja osobiście polecam szkolenia od 4Academy . Sama u nich robiłam a teraz pracuje jako kosmetyczka w gabinecie kosmetycznym i naprawdę godne polecenia szkolenia. Nie są robione na od*al tylko porządnie prowadzone przez najlepszych

Gość irma

Jeżeli chcemy być dobrymi kosmetyczkami to warto rozejrzeć się za jak najlepszymi szkoleniami. Ja ostatnio byłam na szkoleniu z Makijażu permanentnego u Marzeny Kotowskiej we Wrocławiu. Jeżeli też tutaj mieszkacie to wybierzcie się do jej salonu Perfect Glamour.

Gość kursy kosmetyczne

Szanowni Państwo,

Plus Edukacja Wrocław zaprasza na profesjonalny kurs: przedłużania i zagęszczenia rzęs metoda 1:1,  2:1, 3:1, oraz aplikacja rzęs metoda 2D, 3D

Nasze kursy rozpoczną się w grudniu 2019 r.

Stawiamy przede wszystkim na jakość, dlatego też kursy odbywają się pod czujnym okiem naszej wykwalifikowanej kadry nauczycielskiej, cieszącej się wieloletnim  doświadczeniem w dziedzinie zarówno medycyny estetycznej jak i kosmetologi. 

Wszelkie szczegóły wraz z cennikiem znajdziecie Państwo na naszym  FB Wrocław  ZAPRASZAMY

www.plusedukacja.pl