Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkac w tych czasach normalna wartosciowa i kulturalna

Polecane posty

Gość gość

kobiete taka ktora nie zdradza jest mila i uprzejma celowo nie dziala na szkode innych to cud. Naukowcy obliczyli ze prawodopodobienstwo spotkania takiej wynosi 1: 246 010 100 123 094. Bardzo to trudno co ciekawe spotkac takiego faceta. Prawdopodobienstwo 1: 901 200 tak wiec widzicie kobiety sa bardziej zepsute w tych czasach.

Gość gość
wiec masz farta właśnie

Gość gość
zepsuci sa TYLKO faceci

Gość gość
16.50 niestety nie

Gość gość wiki
Zdecydowanie kobiety są gorsze. Z moich obserwacji wynika, że są tak zepsute, że nawet nie da się ich zakonserwować. :(

Gość gość
Prawdopodobienstwo 1: 901 200 tak wiec widzicie kobiety sa bardziej zepsute w tych czasach. x i kobiety dziwia sie czeemu jest tylu gejow lepiej spedzic zycie z kims milym niz ze zla b aba

Gość gość
Durne te wyliczenia. W czasach, gdzie każdy facet chce seksu od dziewicy, prawdopodobieństwo spotkania takiego, który nie chce jest równe ZERU

Gość gość
No to widzisz autorze ja jestem taka i znam kilka takich dziewczyn. Swoj swojego przyciaga - skoro Ty takiej nie przyciagnales, oznacza to, że nie prezentujesz sobą wiele. To nie sa zarty, energia jest namacalna i na podstawie wlasnych mysli przyciagasz podobne, a ludzie w twoim otoczeniu, praca, sytuacje ktore cie spotykaja odzwierciedlaja twoje przekonania i charakter. Tyle z mojej strony.

Gość gość
Autor badań : Anonim czyli kafe - men :)

Gość gość
No to widzisz autorze ja jestem taka i znam kilka takich dziewczyn. Swoj swojego przyciaga - skoro Ty takiej nie przyciagnales, oznacza to, że nie prezentujesz sobą wiele. To nie sa zarty, energia jest namacalna i na podstawie wlasnych mysli przyciagasz podobne, a ludzie w twoim otoczeniu, praca, sytuacje ktore cie spotykaja odzwierciedlaja twoje przekonania i charakter. Tyle z mojej strony. x x x :( ale musisz byx sprana zabobonamie .................... jaka k0000wa energia????????? jakie przekonania. Wszystko w twoim zyciu jest losowe durna babo. A co jak kogos spotyka wypadek i rak i tornado to tez energia.... ojjj durne baby

Gość gość
Jak chcesz to mogę Ci udowodnić, wywołując chorobę, albo klęskę żywiołową . ;) Masz bardzo niska świadomość i mylisz zabobony z oczywistymi prawami rzadzacymi swiatem. Poza tym jak sie wyrazasz ..(..) oj durne baby..(..) no właśnie potwierdziło się co napisałam wyżej.

Gość gość
haha prawa rzadzace swiatem... TY wywolac kleske. Swiatem rzadza prawa natury a nie twoje zabobony.

Gość gość
19 02 powiedz ile masz lat? bo jak kilkanascie to jeszcze moge Ci przebaczyc ale jak kol o30 to potwierdzasz ze kobiety sa nienormalne i tempe

Gość gość
Wrzuc linka do tych statystyk

Gość gość
19:28 "tempe"??!! Póki co sam udowodniles że jesteś tępy.

Gość gość
Nienormalny to TY jestes. Jakim prawem ublizasz ludziom, o których można powiedzieć "prorok"? . Jak nie doswiadczyles na własnej skórze, to wszystko przed toba, o ile będziesz miał szczęście spotkać taka osobę. W działalność Jezusa też watpisz? . I jeszcze jedno : jakim prawem szukasz kulturalnej i wartościowej dziewczyny, skoro sam tego sobą nie reprezentujesz. Nigdy taka ciebie nie zechce.

Gość gość
Dokładnie. Autor to prostaczek bez szacunku do innych, pozbawiony kultury osobistej,cholernie ograniczony, glupi i naprawdę , z całego serca mu współczuję tego powodu. Podejrzewam, ze wywodzi sie z patologii. Wiec nie mamy o czym rozmawiac.To nie jest zlosliwosc.

Gość gość
19 32 dzialalnosc jezusa :O wszystko jasne normalne kobiety nie istnieja

Gość gość
Powtarzam : to TY jestes ograniczony. Nie doswiadczyles a zaprzeczasz. Mozgu tez nie masz, dlatego , ze go nie widzisz? Chociaz w twoim przypadku nie watpilabym w to. Pogadac się z Tobą nie da w inteligentny sposób. Ok,nie ma problemu. Podaj mi swoje dane. Jak zweryfikuje czy jesteś osoba za która się podajesz namieszam w twoim zyciu w taki sposob, ze powiesz " to cud".

Gość gość
:D Jestem bardzo dobrze wyksztalcony w zakresie nauk scislych. Widzialem juz te CUDA masa ludzi ****adala. Polecam objrzec film J. Randhiego o tych cudach i jak je wykryl. Jest tam przypadek Rosjanina co lewitowal przedmioty. Oczywiscie oszustwo ktore siciagalo tumy takich tumanow, ktorzy w to wierzyli i placili za to. BYW ogladalem te bzdury Sekret Potegi czegos tam i zadna z tych rzeczy nie ma prawa sie zdarzyc zaprzecza prawom natury

Gość gość
po wypowiedzoach mysle ze to ten uposledzony prawik co obraza dziewczyny od lat

Gość gość
Ty niewierny Tomaszu;)I co z tego, ze masz scisle studia ? Pewnie myślisz, ze oceny świadczą o inteligencji ? :D to mi wyjaśnij dlaczego z tego samego testu (bez ściągania ) ta sama osoba może dostać różne oceny,przykładowo 1 i 6 w odstępie tygodnia . ;)nagle zwiększyło się /spadło iq? Ja nie jestem alfa i omega a jednak od szkoly podstawowej bez zadnego sciagania, trzymania sztamy z nauczycielami, zakuwania na pamiec miałam świadectwa z paskiem, wygrywalam konkursy szkolne,wojewódzkie i krajowe. Z testow gimnazjalnych i matur też wiodlam prym w wynikach. Obecnie studiuje medycyne, znam plynnie 3 jezyki obce, w planach mam jeszcze jedne studia. mam 21 lat. Czlowiek inteligentny potrafi dopuscic mysl, ze ktoś inny może mieć rację . Nie jest ograniczony w swoich poglądach i bezpodstawnie pewny siebie - a niewiele soba prezentuje. Znam konowalow po studiach. Jakims cudem je zaliczyli prawda? A nie znaja sie na niczym. Co z tego, ze wsrod znajomych mam lekarzy, prawnikow,wykladowcow na studiach itp skoro sporo z nich nie prezentuje wybitnej inteligencji, za to są tak zadufani w sobie że nie widzą własnej głupoty. Poczytaj o fizyce kwantowej. Najwięksi uczeni zawsze uznawali wyzszosc Boga. Zreszta co kilkadziesiat lat zmieniaja sie poglady, wszystko jeszcze sie rozwija. Nie jestesmy bardzo zaawansowani ,moze elity jak rockefellerowie sa na wyzszym poziomie ale tego nie zdradza.. Apropo tych filmików i występów. Wszędzie są oszusci. Ludzie zawsze fascynowali się zjawiskami paranormalnymi dlatego inni zbijaja na tym kase. Mi nie musisz wierzyć - jestem anonimem, więc nie muszę kłamać. Mało komu chwalę sie swoimi zdolnosciami, bo wiem ze nie mialabym zycia -tu czy wśród "realnych" przyjaciół. Nie szukałam tego na siłę, nie bawiłam się w magie, nigdy tez nie bylam specjalnie wierzaca (ani chora psychicznie). Potrafie SAMA MYSLA /słowem wplywac na wszystko co zechce: potrafie świadomie komunikować się telepatycznie, wplywac na zywioly, wywolywac choroby, wypadki,smierc, zmieniać wyglad ludzi (np kolor oczu, wielkosc oczu, nosa -wszystko sila woli ), uzdrawiać itp. Siła woli potrafie kogoś DO siebie przeprowadzić a w przypadku zmarłych "odkryc" ciala. Ojciec Pio zyl nie tak dawno temu, tez odnotowano wiele "cudow". Myslisz , ze wszyscy ludzie byli podstawiani, lacznie ze zwlokami noworodka ktorego wskrzesil z martwych? Ja kiedyś też tak przypuszczalam, ale jednak mam otwarty umysl na tyle, ze i u mnie manifestuja się "cuda". Najpierw dzieje się na planie energii,potem to może zaistnieć w materii.

Gość gość
wygineły jak mamuty normalne wartościowe kobiety

Gość gość
dziś x dziecko.... nauka stworzyla caly swiat w ktorym zyjesz Twoje bzdury to jakas totalna porazka. Mam nadzieje ze nauka Cie z tego wyleczy. Gdyby bylo jak mowisz nie dalo by sie zsyntezowac DNA i stymulowac ewolucji labolatoryjnie a to wszystko zaprzecza Bogu cudom itp. Twoja glupota jest Twoim wrogiem

Gość gość
Trzeba było od razu napisać, ze to prowokacja - marnujesz moj czas. Nie siedzę tu codziennie i nie znam ludzi. Zycze powodzenia w szukaniu wartościowej dziewczyny - czeka cie ciężka praca nad sobą.

Gość gość
dokladnie