Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szybko sie poce a w ogole tego nie czuje!!

Polecane posty

Gość gość

czy wy tez tak macie?? czy moze ja mam jakies problemy ze zdrowiem? jak skoczy mi cisnienie-w sytuacji gdy biegne, albo dzialam pod wplywem stresu np pokloce sie z kims to w ciagu 5 minut czuje smrod potu o zapachu cebuli ,ewentualnie "zmieszanego " z perfumem. Jest tak intensywny ze czuje go bardzo wyraznie w pomieszczeniu.Co dziwne nie leci po mnie woda, robie sie czerwona i robi mi sie bardzo cieplo, pod pachami ledwie kapka wody albo i wcale...jak przystawie nos do pachy albo przejade palcem i wącham to NIC NIE CZUJĘ. Dlaczego tak jest?

Gość gość
Depiluj wlosy pod pachami i w pachwinach, myj co 2 dni wlosy. Jedz albo pij codziennie troche soku z ananasa, mango, inne owoce poludniowe. Szczegolnie ananas pozytywnie wplywa na zapach i smak potu. Uzywaj plynu do dezynfekcji po praniu odziezy sportowej do elastycznej bielizny.

Gość gość
Ja mam podobnie od jakiegoś czasu strasznie się poce i robie się czerwona i pot mi leci po czole, nosie, pod pachami (gole pachy zawsze)wystarczy, ze jest cieplejszych dzień i się schyle po cos. Na imprezy przestałam chodzić bo nie mogę tańczyć. Po jednym kawałku juz się ze mnie leje, jestem czerwona, wychodzę na zewnątrz aby ochłonąć i zastanawiam się czy ode mnie śmierdzi. Jak temu zaradzić.

Gość Wrozbella
Na nadpotliwość dobry jest botoks albo tabletki.

Gość gość
Dziękuję za rady. Dbam o higienę.Kapie się 2 razy dziennie + w zależności od potrzeb podmywam się kilka razy. Bielizna zawsze jest czysta, wydepilowana jestem wszędzie, nawet na rekach; Nie jem mięsa,ostrych przypraw. Dlatego zastanawiam się czy coś jest nie tak. Wech chyba też mam dość słaby.

Gość gość
Skoro pod pachami jesteś prawie sucha i nic nie czuć, to może z pachwin? Gruczoły potowe które mogą powodować śmierdzący pot, są tylko pod pachami w pachwinach i u niektórych w okolicach skutków. W pozostałych miejscach na ciele pot nie ma zapachu. No jeszcze stopy ale to zupełnie inny aromat ;) Ja mam problem właśnie z poceniem pachwin, i to nawet nie z przykrym zapachem ale z nieestetycznymi zaciekami :( Wygląda to okropnie, jakbym popuszczala w majtki :O

Gość gość
Oczysv organizm z toksyn czazem samo odstawienie miesia nie wustarczy

Gość gość
Jak się oczyszcza z toksyn organizm?

Gość gość
pocenie jest stresowe i genetyczne. oglądałam kiedyś program o dziewczynie którą leczono we francuskiej klinice detoxem i dietą ponieważ pociła się tak bardzo, że jak szła boso po cementowej posadzce to zostawiała po sobie ślady stóp jakby z wody wylazła. wyleczyli ją oczyszczając organizm i psychoterapią.

Gość gość
Na nadmierne pocenie jest dobrze pić herbatkę z szałwii. Mi pomaga :)

Gość gość
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !