Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóle głowy

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 23 lata i nękają mnie uporczywe bóle głowy. raz miałam tak że nie mogłam z łóżka wstać tak mnie głowa rozbolała. Skąd bolą się te bóle? I dlaczego? Czy jest się czym bać? Albo boli głowa z przodu albo cała? Po ścianach chodziłam i w oczach się mieni.

Gość gość
Przyczyn może być setki od migreny przez bóle głowy z powodu zatok do nowotworów chociaż te ostatnie mało prawdopodobne

Gość gość
Na migrenę też jesteś za młoda

Gość tutulek
jeśli często boli cię głowa to nei bagatelizuje tego i dokłądnie sprawdź co się dzieje, ja takie badanie robiłam w szpitalu Elbląska przy Szamockiej, jest to szpital Lux Medu gdzie mają jeden z najnowocześniejszych tomografów komputerowych wiec badania są bardzo precyzyjne.

Mysle, ze jesli pojdziesz do lekarza rodzinnego to bez problemu dostaniesz skierowanie do poradni neurologicznej i na badania odpowiednie

Gość Annnkanana
Polecam doktor Nowaczewską. Świetny specjalista,stosuje nowoczesne metody leczenia. Mi bardzo pomogła, a migrenowe bóle głowy występują u mnie coraz rzadziej

Gość Roibos
A może to od kręgosłupa? Koleżanka jakiś czas temu miała bóle glowy, zawroty i była u ortopedy i po zrobieniu zdjęć kazał jej zrobić rehabilitację. Poszła na Zakątek na rehabilitację (www.rehabilitacje.org) i po zabiegach tam powoli było jej coraz lepiej, a teraz na ból głowy nie narzeka.

Gość Annnkanana
Dlatego też najlepiej odwiedzić sprawdzonego neurologa i doktor Nowaczewska bardzo polecam.

Gość gość
A gdzie przyjmuje doktor Nowaczewska?? Jakie sa do niej terminy?>

Gość Basiakas
Niekoniecznie do neurologa. Jeśli to kręgosłup to do ortopedy raczej bym poszła. Mnie leczy dr Więcek w Krakowie z powodu bólu kręgosłupa dolnego, ale myślę, że i szyjnym się zajmuje www.praktyka.info.pl. Ja też chodzę na rehabilitację właśnie na Słomczyńskiego 12 i potwierdzam, że jest na prawdę skuteczna, na razie jeszcze nie skończyłam wszystkich zabiegów, ale jest lepiej już.