Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z Was jechał autokarem albo ktoś ze znajomych?

Polecane posty

Gość gość

Tymi przewoznikami międzynarodowymi.

Gość gość
Moja siostra dawno temu, kiedy nie było jeszcze tanich linii.

Gość gość
Przed UE? Czy już jak była Unia?

Gość gość
Ja jechałam, 30 godzin.

Gość gość
a co to ma do rzeczy?

Gość gość
Chciałabym się dowiedzieć czy zatrzymuja do kontroli paszportów. Wiem, ze teoretycznie mogą ale jak to wygląda w praktyce?

Gość gość
22:12 a kiedy jechałaś,jakim busem i gdzie?

Gość gość
Jechałem do Anglii 4 lata temu, ogólnie ok,duży komfort,mnóstwo miejsca pomimo nawet sporej liczby pasażerów. Firma Polonia z Zamościa,naprawdę oferują świetne warunki jazdy. Do samolotów jakoś nie mogę się przekonac,te katastrofy,porwania terrorystyczne z 11 września...

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi .moje pytanie brzmi czy kontroluja paszporty?

Gość gość
Oczywiście że jest kontrola.

Gość gość
jechałam dawno do IT nic nie sprawdzali choć wiozłam leki dla matki psy nie czepły się teraz przypuszczam że rygor jest zaostrzony ze względu na półgłowych muzułmanów

Gość gość
jak jechałem do UK to nie sprawdzali, tylko w Calais przed wjazdem do Eurotunelu kontrolowali dowody osobiste i bagaż.ale to formalność. Paszportu nawet nie miałem bo zanim wyjechałem złożyłem wniosek o nowy,wazność starego mi upłynęła:) Odebrałem po powrocie do kraju.

Gość gość
Kurczę boję się bo mam długi i unikam spłaty od roku, mam sprawę w sądzie ale nie odbieram listów ,myślicie że mnie przepuszcza?

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi ;*

Gość gość
Przepusza. Wiem bo często jeżdżę do Niemiec. Kontrole nie są częste. Tzn,nie zatrzymują każdego autokaru. A sprawdzają pod kontem czy nie jesteś poszukiwany i czy masz wizę jeśli nie jesteś ze strefy Schengen.

Gość gość
Dziękuję Ci serdecznie. Tzn listem gończym nie jestem (chyba) poszukiwana, ale nie odbieram awizo z sądu a przyszło ich sporo... Tak jakby uciekam przed długami. Mam kilkanaście tysięcy Plus odsetki...:( Ja wlasnie jade az do UK.Mam tam ojca to może przyjadę?na innych forach pisali, ze zatrzymują za długi. Ze wstydu bym się spaliła przed rodzicami i w ogole..i przy okazji stracilabym pracę.:(

Gość gość
przEjade*

Gość gość
A czemu nie odbierasz pism, jesteś tchórzliwa i niepłaceniem okradasz kogos. Mam nadzieje, ze cię złapią i oddasz wszystkie długi.

Gość gość
Nie przejmuj się. Jedź. Nie zatrzymają Cię. To raczej polscy celnicy Cię mogą zatrzymać na polecenie sądu,jeśli takie by było. Ale przecież nie zatrzymają wszystkich aut wyjeżdżających do kontroli. A i sad takiego zakazu wyjazdu za długo nie wyda. Może Cię policja doprowadzić na rozprawę za unikanie wstawienia się,ale w przypadku długów jeszcze nie słyszałam by kogoś doprowadzili.

Gość gość
Nie jestem tchorzliwa, tylko byłam chora, źle zdiagnozowana i nie mogłam pracowac. Tobie moze sie to wydac śmieszne,mi niekoniecznie bo przez cały czas smierdzialam gorzej niż bezdomny i nic nie pomagało. Wstyd było wyjść do ludzi. Teraz jadę żeby odpracowac. Jezeli mi zyczysz zle to ja Tobie również . Moje życzenia zawsze się spełniają ;)

Gość gość
gość dziś Nie przejmuj się. Jedź. Nie zatrzymają Cię. To raczej polscy celnicy Cię mogą zatrzymać na polecenie sądu,jeśli takie by było. Ale przecież nie zatrzymają wszystkich aut wyjeżdżających do kontroli. A i sad takiego zakazu wyjazdu za długo nie wyda. Może Cię policja doprowadzić na rozprawę za unikanie wstawienia się,ale w przypadku długów jeszcze nie słyszałam by kogoś doprowadzili. X Dziękuję. Mam nadzieję , ze tak bedzie. Miłego dnia:)