Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Nie rozumiem kobiet

Polecane posty

Gość gość

Serio ja już was nie rozumiem. Wpierw mówicie że facet który nie zdobywa kobiety jest miękka faja,cichy i niesmiały to oferma, z kolei jak próbuje nawiąać rozmowę,np, dostaje numer tel. to wychodzi na natręta i wręcz jakiegos desperata - psychola. takiego więc też trzeba olać. No i dlaczego niektóre z was twierdzą że nie wyglad jest dla was najwazniejszy tylko charakter. Jakoś dziwnie sie składa że nigdy na ulicy nie widziałem napakowanego kolesia z brzydką laska u boku tylko atrakcyjną? Dlaczego twierdzicie ze nie patrzycie na pieniądze jak patrzycie? Ja się nie zalę tylko staram sie z socjologicznego punktu widzenia rozwiązać tą zagwodkę. Pytanie kieruję do Pań i prosze o szczere uczciwe odpowiedzi,tylko bez uszczypliwości,złośliwości chamstwa. Aha jeszcze temat tzw.kobiecych gierek. Po co Wy je stosujecie? Powiedzcie facetowi wprost czy jesteście nim zainteresowane czy nie. Tak albo nie. Po co jakieś dziwne półśroski,półzachowania, ostentacyjny chłód gdy wpierw zgodziłyscie się na blizszą relację i np. wspólne wyjście na kawę?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować