Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wioleta_40 z portalu zbiornik opinie

Polecane posty

Gość gość

no to dajemy

Gość gość
hehe szczena siedzi na kamerce brania nie ma siostra, branie tylko przy muszli miała, kalima zapytajcie bo on ją dymał :)

Gość gość
szczena to nie mariolka to ludzie maja swoje zdanie o tobie wiesniaro

Gość gość
hie hie siedzi na okraglo, syn w pracy albo spi, matka na bank spi ona zyje zbokiem i nie ma innego zycia, kalim mow co tam bylo ahha mala gruba hamski jezyk , tak samo fajny uciekl jak ja zobaczyl

Gość gość
czarne oczy to w latach 80 byly modne a ona sama do siebie gada

Gość gość
ta cala viola to sama do siebie gada i udaje ze ma branie, ale kto po akcji u fajnego i karolka by ja chcial ?? przeciez karolek ja ebal a fajny jak zobaczyl to chcial jak najszybciej sie jje pozbyc, blabla kara bez grosza

Gość gość
wiola slownik !!!! spotkania ! nie spodkania ! do szkoly nie na czat erotyczny !

Gość gość
czego ty wymagasz od tej szczeny hahha tosz to tępak po specjalnej

Gość gość
Slynna Wiola ma szczescie,ze Fajny ja tyle czasu trzymal.Wiekszosc facetow splawilo by ja drugi dzien.Fajny w pracy a ta tylko Zbiornik,skip .Alkohol pila i sie lansowala pokazujac mieszkanie Fajnego.Jej przyjaciolki (wtedy)zrobily na chlopaka taka nagonke,ze juz wiecej sie nie pokazal.Mial racje bo poziom ich dyskusji byl dnem,brala w tym rowniez jej siostra od wczoraj zwana Klozetowa.Fajny zwiazal sie z super laska i ma gdzies Zbiornik.

Gość gość
zastanówcie sie co piszecie! Skoro twierdzicie, ze to jej jedyny swiat, i w tym swiecie nie jest akceptowana, to postawcie sie na jej miejscu. Obyscie nie doprowadzili do tragedii.

Gość gość
co tu napisac:)wiejska kura co dzieki zbiornikowi troche swiata widziała tam posiedzi tam pojedzie aby do przodu czemu sie teraz ukrywa bo o jeden wyjazd zrobiła za duzo i o jednego c***a za duzo w gebie miała a poza tym plotkara bez wykształcenia ani popisac ani z nia pogadac .. a jak ryj otworzy na skype to co drugie słowo chuj i k***a i to cała wioletka:)

Gość gość
Wiola to fajna babka, chodź ma problemy z pisaniem ale jest osoba sympatyczną i nie konfliktową. Oby tak dalej Wiola! a te wszystkie zazdrosne pizzzdy niech sobie piszą, bo co im w życiu pozostało.