Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plumbia

Lek przeciwpasożytniczy Toxinext, brał ktoś?

Polecane posty

Gość Plumbia

Tak jak w temacie, usłyszałam od koleżanki, że 90% ludzi na świecie ma w sobie jakiegoś tasiemca, owsiki, czy innego pasożyta, to prawda? Chciałam sobie kupić lek na nie, Toxinext, bym poczytała opinie co o nim sądzicie, ponoć jest bardzo skuteczny...

Gość gość
Ja też brałem i jest super! Oczyszcza organizm. Wczesniej doradzali mi głodówkę leczniczą, żeby oczyścić organizm z toksyn. Dobrze się się nie posłuchałem tych debili, bym niepotrzebnie głodował, a tak to sobie wziąłem kilka tabletek i elegancko mam czysty organizm xd

Gość Fobos9876
Czemu musisz kurwa pytać ludzi z internetu czy ten lek jest dobry? Skoro ma dobre opinie to go sobie kup, ja pierdolę.

Gość Plumbia
Dobra, w takim razie go kupię skoro uważacie, że jest dobry, a ty fobos weź ogarnij swój język, ja byłam miła jak zadałam pytanie

Gość Plumbia
Już kupiłam i rozpoczęłam kurację, jak na razie wszystko jest w porządku ;)

Gość gość
Napisz prosto że masz robaki a nie udajesz "greka" pisząc w oparciu o plotkę

Gość Plumbia
Chciałam się tylko profilaktycznie oczyścić z robactwa, każdy je może mieć, nawet ty, więc lepiej dmuchać na zimne

Gość gość
Bzdura.Powołują się Na opine nie istniejacej osoby

Gość gość
ludzie ! sprawdżcie w internecie - nie ma takiego lekarza w Polsce (jest rodzinny w USA). lek(?) i jego reklama dla nabicia kasy! Goździki wyleczą? Lepsze gwoździki wbijane w głowę...

Gość WIKIgość
uwazaj to jedno wielkie oszustwo-zamawialam na pasozyty dostalam suplement diety-chcialammzadzwonic okazuje sie ze takie telefony nie istnieja-zostalam nabita w butelke tak i i inni-najpierw poczytaj opinie na ten temat-to jest jedna wielka sciema..pozdrawiam..

Gość gość
Tak prawda kupiłam .sciema!!!!!

Gość gość
Największa ściema to to że 90% ludzi ma robaki.

Gość Opticide Zentozide
Mam do odstąpienia tabletki Opticide (prazykwantel 600mg) na pasożyty (przywry, tasiemce, motylice). Lek jest w oryginalnym opakowaniu, sprzedaję połowę czyli 50 tabletek, po odsypaniu reszty dla siebie. Termin ważności 9.2018. Cena za tabletkę 3zł, włącza koszt lotniczej wysyłki rejestrowanej z Tajlandii. Oczywiście, mogę też wysłać opakowanie 100 tabletek, za 250zł. Będzie też znacznie dłuższa data przydatności. Lek jest ciężko dostępny na NFZ, trzeba czekać do 10 tygodni na sprowadzenie. Jan Krongboon massagewarsaw@gmail.com https://www.facebook.com/kurs.tajski

Gość prazykwantel sprzdam leki
Stromectol Ivermektyna Iwermektyna Ivermectin pasozyty nuzen swierzb Odsprzedam 2 blistry po 6 tabletek po 6mg w oryginalnym opakowaniu kartonowym. Mogę otworzyć i wysłać w dowolnej ilości. Ważność 04.2019. Liczę 20zł/tabletka + wysyłka z Tajlandii 20zł lub wysyłka pobraniowa z Polski 20zł. Oferuję rowniez inne leki przeciwpasożytnicze na tasiemce, przywry, motylice, glisty. - Prazykwantel od 2.5 zł/tabletka - Yomesan 500mg od 2 zł/tabletka - Vermox Mebendazole 100mg od 1zl/tabletka - Zentel 200mg 5zl/tabletka Leki są kupione w oryginalnym zapieczętowanym opakowaniu, w miarę możliwości bezpośrednio od producenta w ilościach i cenach hurtowych - co przekłada się na niską cenę moich leków. Przy mniejszej ilości odliczam do torebek strunowych. Przy zakupie połowy opakowania wysyłam w oryginalnym pudełku i dołączam naklejkę. Doliczam 20 zł za lotniczą wysyłkę rejestrowaną z Tajlandii lub w przypadku wysyłki z Polski 20 zł za pobraniową. Powyżej zamówienia 200zł wysyłka bezpłatna. Jestem w stanie pobić każdą opublikowaną cenę, do tego gwarantuję pewność dotarcia leku z Tajlandii - jeśli opóźnia się przesyłka, to wysyłam zastępczą z Polski. Mogę szukać dowolnych innych leków, mniej popularnych - jakkolwiek, będą one droższe, ze względu na trudniejszy dostęp i cena detaliczna, a nie hurtowa. Stosować można też profilaktycznie, szczególnie, gdy żyje się ze zwierzętami domowymi, w czasie ich odrobaczania. Leczenie najlepiej przeprowadzić w całej rodzinie. Leki przeciwpasożytnicze należy mieszać, bo robaki się szybko uodparniają. Jan Krongboon massagewarsaw gmail com

Gość pasozyty

Popularny i znany to germitox  można se poczytać - https://zdroweodchudzanie.org/germitox/ głownie w walce z pasożytami