Gość gość Napisano Sierpień 27, 2017 Witam ,na wstępie chciałbym zaznaczyć iż jestem mężczyzną i nie mam zielonego pojęcia o wszystkich tych kosmetykach,zabiegach itp ( dlatego tutaj się znalazłem). Przechodząc do sedna sprawy, jestem szczęśliwy w związku ze swoją dziewczyną która od dłuższego czasu zmaga się z cellulitem, głownie chodzi o obszar ud, mniejszy na pupie, mimo iż jest drobną kobietą od urodzenia miała dość spore uda i siodełko,co w żadnym wypadku mi nie przeszkadza,wręcz na odwrót, gdyby nie ten cholerny cellulit i jej spore kompleksy z tym związane ograniczające zakładanie zwiewnych sukieneczek i krótkich spodenek byłoby pięknie. Otóż że niedługo zbliżają się jej 24 urodziny chciałbym pomóc jej z tym i zafundować serię zabiegów które skutecznie uporają się z tą skórką, budżet który mogę przeznaczyć to około 2000 zł. Miejscowość w której się znajduje to Lublin więc najlepiej salony z tamtej okolicy. Jakie zabiegi polecacie, czy taka kuracja jest stała i jakie jej efekty? Liczę na waszą pomoc i pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach