Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet 173 cm wzrostu jest niski?

Polecane posty

Gość gość
No dokładnie. Poza tym nie rozumiem tu jednego: wypowiadają się FACECI na temat tego, kto jest atrakcyjny dla kobiet. "Poczucie bezpieczeństwa, pfff przecież tu wcale nie o to chodzi". A przepraszam bardzo wy siedzicie w głowach tych kobiet, czy posiadacie jakąś wiedzę nie wiadomo skąd jak to wygląda naprawdę. Ja rozumiem że leczycie kompleksy, ale nie wmawiajcie kobietom kto ma się im podobać hahahaha :D To tak jakby kobieta niska pieprzyła głupoty "przecież te modelki 170cm wcale nie są ładne, wcale nie mają długich nóg, to wcale nie chodzi o sylwetke, nie rozumiem dlaczego babka 160cm nie może być modelką". NO TAKIE JEST ŻYCIE, niektórych rzeczy się nie zmieni i koniec! Nikt nie twierdzi, że liczy się charakter, że facet 173cm może się podobać, może być proporcjonalny. ALE opowiadanie bajek, że to jest wysoki/średni wzrost, no nieeeestety :)

Gość Artur 34

Mam 173 cm i wydawało mi się, że to trochę mało ale tylko w mojej głowie. Do póki nie poznałem obecnej żony. Ona ma 165 cm i jest idealnie. Kiedyś była w związku z mężczyzną 186 cm i bardzo było jej nie wygodnie z nim choćby ze zwykłym pocałunkiem a także w łóżku. Ponadto jak okazało się, z czego jestem ogromnie dumny. Mam okazałe przyrodzenie według niej tj. 18 cm długości i 13 cm obwodu. większość mężczyzn uważa, że ma małego dopóki nie zasięgie opinii partnerki seksuaknej. Czyli tak naprawdę wzrost ma tylko znaczenie gdy sysproporcje partnerów są duże. Jest wiele ważniejszych rzeczy. Co nie znaczy, że chciałbym mieć 160 cm. To byłoby kalectwo ale 190 niechciałbym również.