Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna_

Wózek wielofunkcyjny co wybrać na co zwrócić uwagę

Polecane posty

Gość Katarzyna_

Witam Niebawem z mężem spodziewamy się pierwszego dziecka, jak większość rodziców musimy kupić wózek, a jest ich bardzo dużo jeżeli chodzi o producentów, myślę że będzie to wózek Polski, co zwróciło naszą uwagę: coletto verona, roan bass soft, anex sport, paradisebaby euforia. Jakieś opinie? Pomóżcie

Gość gość
Witaj, jak dla mnie najlepszym wyborem jest Sport wg mnie niezawodny wózek. Użytkuję prawie od roku i jestem bardzo zadowolona, teraz nowe wózki są podobno jeszcze lepsze bo wprowadzili szereg zmian. Ja żałuję, że nie załapałam sie na plecak zamiast torby :D

Gość gość
Ja czekam na baby merc, faster 3:)prezentuje sie pieknie,zobaczymy jak w praktyce:)Te modele co wymieniła autorka tez bralam pod uwage...

Gość gość
Powinien miec duza gondole i spore kola jezeli dzidz ma sie urodzic na zime. Jezeli kola sa skretne to koniecznie musza miec blokade, bo zeswirowac mozna np na kamykach, czy w sniegu! Jezeli zamierzasz kupic tylko jeden wozek, zwroc uwage by spacerowka tez byla duza, sporo wozkow wielofunkcyjnych ma spacerowke do roku i zwyczajnie starszemu dziecku bedzie ciasno. Jak mieszkasz w miescie pompowane kola sie sprawdza, na wies wybralabym piankowe. Fajna opcja jest przekladana raczka, duzo wozkow oferuje ulozenie spacerowki w tyl i przod, ale za kazdym razem trzeba rozmontowac pol wozka-uchroni dziecko przed wiatrem. Jezeli mieszkasz w terenie gorzystym, jak ja to dobrym wyborem bedzie ransza gondolka, ktora po czasie wymienisz na lekka spacerowke. Podobnie gdy planujesz duzo jezdzic autobusem czy pociagiem. Fajna opcja jest tez unoszenie gondoli by dziecko ktore jeszcze nie siedzi moglo ogladac swiat. Jezeli chodzi o nosidelka w wozku wielofunkcyjnym to owsxem bywa przydatne, ale w fotelik samochodowy warto zainwestowac osobno. U mnie sprawdzil sie duzy kosz pod wozkiem. Chyba tyle

Gość marzanna93
Wózek powinien się podobać ale wybrać opacj 2w1 bo fotel najlepiej bezpieczny z testem zderzeniowym. Mój syn jeździ w anex sport i bardzo lekko się go prowadzi, dobrze amortyzowany. Fotel mamy cybexa. Z jednego i drugiego wyboru jesteśmy bardzo zadowoleni

Gość gość
ważne jest też z jakich materiałów jest wykonany i czy jest łatwy w zachowaniu czystości.

Gość gość
Ja rodzę w grudniu,mi się podoba 4 for baby cosmo ale chyba nie praktyczny.Brak amortyzacji i koła piankowe.Nie wiem czy zda rezultat.

Gość gość
Moja koleżanka kupił cosmo i na każdym spacerze się męczy wózek twardy na kole piankowym, ja rodzę w styczniu i zastanawiam się nad polskimi wózkami, na ulicy jak widziałam spodobały mi się roan bass, adamex barletta i anex chyba sport, ale jeszcze się rozglądam

Gość gość
Tak, ja się do tego wózka nawet przymierzałam ale ostatecznie serce skradł mi śliczny, bardzo dopracowany z fajnymi wstawkami amelis hugo. Poza tym cena nie była wygórowana jak na tak dobrze wyposażony wózeczek z podwójną amortyzacją.