Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kim są tajemniczy obrońcy nick ów

Polecane posty

Gość gość

Które już nie zaglądają lub zaglądają rzadko. Jak myślicie?:P

Gość gość
To oni sami siebie bronią 🖐️:-D Prawda Arkadiuszu Adamie Wawa broni siebie i salcesona Want Psotka :classic_cool:

Gość Teppic
A jaka jest szansa, że robią to również ludzie, których podobnie prymitywny rodzaj humoru zniesmacza, hm?

Gość gość
Teppic ty już jesteś na każdym temacie.

Gość gość
A co cię to obchodzi teppicku? Nie masz innych zmartwien? Może pilnuj swojego chòja i swoją żonę :-D

Gość Teppic
Noo... tak, jak każdy, kto wchodzi na kafeterię i nadrabia zmiany sprzed dnia. Czy nie?

Gość Teppic
Nie, gościu, nie mam swoich zmartwień, poza brzydkimi osobami, które od czasu do czasu zakłócają mi krajobraz. Żony pilnować nie muszę, sama się pilnuje na tyle, na ile potrzebuje.

Gość gość
Przebierańcu sam dobrze wiesz jak tu jest :P

Gość gość
Teppic to albo zimny drań albo krwisty pomarańcz ,, wielki obronca po uju salcesona :(

Gość gość
Wyjątkowo tępy więc może to być Zimny :P

Gość Teppic
Stary, ale tak szczerze - naprawdę jest to najprzyjemniejszy sposób spędzania przez ciebie czasu? Nie żeby coś, ale jak, dajmy na to, trzepię sobie gruchę latając między 4chanem, facezbokiem i tutejszymi wpisami, psujecie mi zabawę. A o osobach, o których piszesz nie wiem nic. Oczywiście nie mam zamiaru cię przekonywać.

Gość gość
Tęppic :P

Gość gość
Tępy teppicu niebieski swój nick albo wypiertalaj 😠

Gość gość
Tajemniczy obrońcy nicków nie odpowiedzą. Na drugi raz rzucajcie kurfami zalogowane :P

Gość Teppic
Stoi mi i kał mi leci :O

Gość gość
Wawa już się sam nie bronisz? :P

Gość Teppic
A jak wyegzekwujesz swój "nakaz"? :D Nie bałdzo możesz mnie obrazić, ten co podpisuje się moim nickiem też ;) Zresztą on nie pisze od kilku dni o niczym innym niż o kupie, więc może ktoś powinien zadzwonić do jego mamy, żeby go przewinęła. Serio, panowie. Słabo.

Gość gość
Tęppic trole nie logują się. Ale jak panienki udają, że ich nie ma a rzucają hooyami i kurfami to mogły by się logować. Bo hooyowo jak niebieskie udają fajne laski.

Gość gość
gość dziś Tęppic trole nie logują się. Ale jak panienki udają, że ich nie ma a rzucają hooyami i kurfami to mogły by się logować. Bo hooyowo jak niebieskie udają fajne laski. X Panowie robią tak samo :D ty też

Gość gość
Ja jestem trolem 🖐️

Gość Teppic
Ale przecież to od razu wychodzi w rozmowie i każdy średnio wysmażony inteligent to wie. Tymczasem używasz generalizacji i wrzucasz wszystkich niezarejestrowanych do jednego wora, co jest po prostu nielogiczne :) Mnie się po prostu nie chce xD Mam pierdylion kont w internetach, nie chce mi się robić kolejnego. Wiem, że mój styl wypowiedzi będzie najlepszym identyfikatorem :) Nic mi nie przeszkadza, że jeździcie po Grażynach, które próbują psuć konkurencję. Po prostu w tym waszym szczaniu po ludziach siejecie czasem niecelnie.

Gość gość
Teppic dziś A jak wyegzekwujesz swój "nakaz"? smiech.gif Nie bałdzo możesz mnie obrazić, ten co podpisuje się moim nickiem też oczko.gif Zresztą on nie pisze od kilku dni o niczym innym niż o kupie, więc może ktoś powinien zadzwonić do jego mamy, żeby go przewinęła. Serio, panowie. Słabo. X Wszędzie cię pełno. Zastanawiające bo nie tak dawno na innym temacie pytałes kogoś czy je swoje fekalia. Może to ty jesteś detektyw Petrov[zaraz detektyw się zjawi] i jesz własne gufno :P Bałdzo.:D analfabeta jak Zimny Drań Wiem jaki masz niebieski nick

Gość gość
Teppic to Stary Amstaf Koke i Władca Wachlarza :-):classic_cool: milony kont i lizanych tzip :D

Gość gość
Teppic to Petrow Koke Wawa Kreha Lalkarz... itd

Gość gość
:D spamer od 888888888888888888888888888 :P

Gość gość
Przypomina Androgeja :P jak Talia?:D:D:D

Gość gość
Psuć konkurencje :D:D:D

Gość gość
Mnie się też wydaje że to Androgen :D

Gość Teppic
Ta, jestem kolektywnie nimi wszystkimi. Robicie kurwę z logiki, panowie, święty Tomasz patrzy i się gniewa. A u pana od gówna bez zmian - musisz zmienić płytę, bo to to już chyba nawet ciebie nie bawi :D A jestem wszędzie, bo jestem tu od jakichś 2 tygodni łącznie, więc nie miałem jeszcze czasu zdeprymować się widokiem waszej mentalnej ekwilibrystyki xD