Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka jest szansa zajścia w ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Kochaliśmy się z chłopakiem w dni płodne, jednak używaliśmy prezerwatywy, która nie pękła ani nie zsunęła się. Chłopak także nie skończył we mnie. Stresuje sie bardzo, bo powinnam mieć niedługo okres a nie mam żadnych objawów..

Gość gość
Ryzyko jest zawsze, ale jak uważaliście to powinno być Ok . Czasem sam stres i myślenie o tym może opóźnić okres. W takie dni lepszym rozwiązanie jest sex oralny lub masturbacja gdy jesteś sama. Pozdr.

Gość gość
Racja, stresuje się bardzo i myślę o tym często..

Gość gość
Moja dziewczyna po pierwszym razie tak się przejmowała ze chyba ze 2 albo 3 miesiące nie miała okresu. Już dokładnie nie pamietam, ale tak było . Na szczęście wtedy dobrze się skończyło . A w jakim jesteś wieku?

Gość gość
To też był nasz pierwszy raz i dlatego może tak wariuję, 20 lat

Gość gość
No to masz prawo się stresować , choć to akurat nie pomaga. Wiem że łatwo powiedzieć ale powinnaś się wyluzować i nie myśleć tyle o tym. Jak mieliście gumkę i nie kończył w Tobie to będzie Ok! Nie stresuj się tylko powiedz lepiej jak było ? Pierwszy raz to ważne przeżycie .

Gość gość
Podniosłeś mnie na duchu, dziękuję! I mam nadzieję że to przez ten stres tak się dzieję a nie z innego powodu. A mój pierwszy raz? Bardzo udany!

Gość gość
Cieszę się że mogłem poprawić Ci nastrój . Zobaczysz ze jak przestaniesz o tym myśleć to okres przyjdzie. Rozumiem że skoro był bardzo udany to osiągnęłaś orgazm?

Gość gość
Chyba nigdy aż tak nie ucieszę się z okresu jak się pojawi, dziękuję jeszcze raz

Gość gość
W ciąży nie jesteś, bo szanse na to są zerowe.

Gość gość
Nie ma za co. I pamiętaj na przyszłość ze czasem lepiej w te dni zrezygnować z penetracji na rzecz sexu oralnego lub wspólnej masturbacji. Efekt końcowy ten sam , a ryzyko prawie żadne . No chyba żeby Ci się chłopak tak niefortunnie spościł ... Żart oczywiście . Powodzenia!

Gość gość
Oby więcej takich ludzi! Dzięki bardzo za rady i za polepszenie humoru, pozdrawiam cieplutko :)

Gość gość
Młodziutka jeszcze jesteś i całe życie przed Tobą wiec korzystaj z niego, tylko z głową! Każde takie doświadczenie czegoś nas uczy.

Gość gość
Swędzi Cie drągal ? Znowu leżysz sam a kołdra unosi się jak latający dywan. Chciałbys mieć taki orgazm jak nigdy w życiu, zajrzyj na http://e-masturbacja.pl