Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On boi się rozwodu bo nie stać go na nowe życie

Polecane posty

Gość gość
Alimenty go zniszcza i wynajem pokoju? A teraz jak mieszka z zona to na dzuecie nie daje??? Rachunkow nie placi??? Cala pensje ma na swoje wydatki???

Gość gość
To bardzo słaba ta kochanka skoro jest mniej warta niż kasa. Zna chłop wartość pieniądza i dobrze.

Gość gość
Nie dajcie się podpuszczać,przeciez to to samo provo,ktore niedawno tu pisala. Dokladnie to samo,nie lykajcie pelikany.

Gość gość
Płaci. Ale we dwoje to inaczej. Mieszka z nia i nie placi 600zł za wynajem a niewiadomo ile by je wynajmował.Ile by potrwał rozwod. Probowałam to obliczyc ,tysiac na mieszkanie z oplatami plus sam jedzenie,ubior, ...to wszystko kosztuje. Wiem, probuje go tlumaczyc.... bo on poznał mnie ze swoją siostrą i bratem. Oni lubią te jego żone ale mnie przedstawił jako kogoś waznego. Stad nic juz nie wiem:( Nic.

Gość gość
Słaba? Tu chodzi o miłosć albo sie kocha albo nie

Gość gość
A mnie jak bym byla facetem to wstyd mi by było sie przyznac ,ze nie wyrobie z kasą i moze byc zle Chłop ma racje i jego stopa zyciowa by zmalała i wstyd przed tą drugą bylby masakryczny. MOim zdaniem ma kase ale nie taka dużą by zyc "na bogato" . Tu nie chodzi o wartosc kochanki a o STRACH PRZED NOWYM ZYCIEM

Gość gość
tROCHE MU WIERZE, jest głąbem, ktory duzo nie zarabia to co sie dziwisz? Co on by tobie dał?Jakie zycie? Wieczne oszczedzanie i to na tobie by było

Gość gość
ma racje, ze boi się

Gość gość
zalezy czego? opiniii ludzi? Strachu ze nie zarobi nawet na te drugą? Sam tysiac pojdzie na mieszkanie...dzizas jak on ma ledwno 3 lub 4 to maławo...............

Gość gość
Jakoś nie mogę wkleić wiec jak ktoś,proszę wpisać "Żonaty walczy o mnie,nie daje mi spokoju ale boi się rozwodu" z dnia 26.12.2016. Na f.uczuciowym. Nabiła tym prowo aż 18 stron ! PROWOKACJA !!!!!

Gość gość
Żonaty walczy o mnie, nie daje spokoju ale boi sie rozwodu

Gość gość
Brawo ty,brawo ja hihi. Tu czasem odkopie ktoś temat sprzed 10 lat,to co tam odnaleźć sprzed paru miesięcy. 0/10

Gość gość
DUzo facetów boi sie nowego zycia Czy im sie uda?Czy wyjdzie z tą drugą? On cie kocha ...ale jest tchórzem

Gość gość
Nie. Miłość daje siłę do wszystkiego. Nie kocha jej.

Gość gość
Nawet za cene płaczącej żony, płaczących dzieci, rozbite dobrej rodziny, nienawisci bliskich i osądu społeczeństwa???I to wszystko ma przebić MILOSC? A jesli jest z natury tchórzem ale kocha???

Gość gość
Aleś ty głupia bezdennie. Taaak, jego małżeństwo to fikcja, nic go z żoną nie łączy, wpadka - taaaak, naturalnie - czemu to taki banał? Podał powód finansowy, bo liczy na to, że jeszcze pociupcia, gdyby ci powiedział szczerze, że ma cię gdzieś, to byś mu nie dała.

Gość gość
Wpadki sie zdarzają ile to kobiet "łapie" męzów na dziecko? Na jakim ty swiecie zyjesz? Kazde malzenstwo to takie super udane jest i zawarte z .........miłosci faceta do kobiety????Myslisz,ze zycie jest tylko czarno białe?

Gość gość
Tak ci kochanek wytłumaczył?

Gość gość
Takie rzeczy robią kobiety, łapią facetów na dziecko

Gość gość
Po co pelikany odkopujecie te samą druga prowokację ? Żeby dalej ciągnęła to słabo pisane prowo?

Gość gość
Witam. Nie opisałam całej sytuacji wiec śmiejecie sie ze mnie...a ja pokochałam tego człowieka, nie latałam za nim to on pierwszy powiedział,ze mnie kocha. Nie twierdze,ze jego zona jest jakas zła czy cos, tylko on cały czas uważał,ze nie było to małzenstwo z milosci tylko "wpadka" i ze nigdy żonay nie pokochał (12 lat razem) i nie pokocha. Jego żona potwierdzila to,ze bezskutecznie probowała walczyc o to by ją pokochał. Uzyla słowa "walczyc" . Wydawało mi sie,ze skoro on nic do niej nie czuje,to nie jest szczesliwy. I tak mowił sam, ze sie "męczy " z nią ale boi sie,ze po rozwodzie nie da rady finansowo

Gość gość
To teraz na powaznie. Czemu skreslacie tego faceta, ktory jak to sobie przemyslał to skrzywdziłby dzieci i te drugą. Zarabiając srednio nie zapewniłby nikomu godnego zycia. 3 tys i alimenty to gdzie to dla faceta GODNE ZYCIE? ZA DWA TYSIAKI NA MIESIAC? Musialby dorabiac godzinami i dniami. Dla mnie to sa realia a nie bajka.

Gość gość
To moze niech sie leser do roboty wezmie!!! Dorosly zdrowy chlop, ojciec rodziny co ma dzieci na utrzymaniu pracuje na pol etatu??? Bedzie sie meczyl z kobieta ktorej nie moze zniesc byle tylko kasy swojej nie wydac? Meska prostytutka?

Gość gość
Tak.Pracuje na pół etatu plus dodatkowe zlecenia i na nich dośc duzo zarabia ale nie jest to stała pensja . Bierze takie zlecenia raz w miesiacu i mowi ze z tego moze miec nawet do dwóch tys no i plus pół etatu. Sam mówil,ze sie z nią "męczy" bo nic do niej juz nie czuje (mimo iz nigdy o niej zwyczajnie zlego nie powiedzial bo wady ma kazdy). Rodzice mowią mi,że on na pewno darzy mnie uczuciem ale sami potrafili mi powiedziec,ze "bogactwa" po nim nie widzą, a gdzie tu alimenty i wspieranie dzieci w potrzebie,wynajecie mieszkania i ty. Oni go lubią i twierdzą,ze on zwyczajnie nie zarabia duzo i jako facetowi (ego) bylo ciezko sie przyznać

Gość gość
Spier*ta*laj prowokatorko.Malo ci było 18.stron na poprzednim prowo w tym samym temacie? Teraz tez chcesz wkrecic ludzi na tyle lub więcej? Tamten temat jest z grudnia ub.roku i nadal nic się w tym provo nie zmienilo. Nadal piszesz to samo dziewczynko!

Gość gość
Niektórzy są z żonami dla dzieci

Gość gość
Ale jak mozna zostac z żoną "tylko "ze względu na dzieci?

Gość gość
No i dlatego w naszym bidnym kraju tak to wygląda-ludzie się nie kochają ale trwają bo na nic nas tu nie stać! Kupili mieszkanie czy dom na raty to trzeba siedzieć.większość tak żyje tylko żony nie chcą się przyznać że jest źle i do d**y-sama mam kilka takich znajomych które żyją obok męża z dziećmi w tle.tylko jeden znajomy zostawił żonę i nie gledzil o dom bo stać go było na drugi-i z inna kobieta ma dziecko i niedawno ślub.

Gość gość
Dokładnie takie realia, jak nie ma przemocy w rodzinie czy sjrajnej patologii, to "tylko" z powodu zdrady nie bierze się rozwodów bo są dzieci niepełnoletnie i kredyty do spłaty.