Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko do kobiet, które rzuciły palenie we wczesnej ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Bez zbędnych komentarzy. Dla statystyk. 1.Ile sztuk dziennie paliłyście? 2.tc urodzenia dziecka? 3. Punktacja apgar? 4.waga dzieci? 5. Choroby? 6.W którym tc rzucilyscie definitywnie Proszę o nie zamieszczanie swoich przemyśleń, wątek pójdzie do druku. Proszę o odpowiedzi osoby, których problem dotyczy.

Gość gość
Bardzo proszę o wypowiedzi kobiet do których skierowany jest ten wątek. Proszę sobie darować komentarze

Gość gość
Ponieważ?

Gość gość
1. ok. 3 (średnio) 2. 40 tc. 3. 10 pkt 4. 3340 g 5. po urodzeniu żadnych, dopiero po 2 r.ż. zaczęły się infekcje itp. 6. przestałam palić, jak tylko się dowiedziałam, tj. ok. 6 tc.

Gość gość
Wal się, autorko.

Gość gość
1 kolo 10 mietowe 2 38 3 10 , ale problemy z odddychaniem wyszly kilja godzin po porodzie i mloda trafila do inkubatora 4 3,200 5 alergia na wszystko, wada wzroku, sluchu ( choc niewielka) problem z koncentracja, do 7 roku non stop byla przeziebiona, a teraz ma ciagly katar, jako niemowle miala silny refluks istniala grozba operacji, ma alergie na slonce 7 miedzy 7-8 tyg

Gość gość
Dziękuję, proszę o kolejne wpisy.

Gość gość
1. 10 2. 41 3. 8 4. 3250 5. Kręcz szyjny do około 6 miesiąca życia, alergia na chwasty 6. 4 tydzień ciąży bo wtedy się dowiedziałam