Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić, gumka założona odwrotnie i przekręcona spowrotem?

Polecane posty

Gość gość

Witam Od stosunku upłynęło jakies 10 godzin. Same z nim były problemy. Po otwarciu prezerwatywy i przyłożeniu do członka okazało się, że przyłożona jest złą stroną. Chłopak bez zastanowienia odwrócił ją i nałożył, a ja nie zdawałam sobie sprawy z ryzyka. Stosunek nie trwał długo, chłopak zakończył poza mną. W prezerwatywie zebrała się sperma, więc raczej nie pękła, ale zauważyliśmy jakąś wydzieline. Po przeszukaniu internetu przeczytałam, że to może być po prostu moja wydzielina. Dodamy że mam nieregularny okres (czasami 18 dni, czasami 34) i jestem 5 dni po okresie. Teraz wróćmy do sprawy odwróconej gumki. W późniejszej rozmowie okazało się, że mój chłopak doszedł sam pare godzin wcześniej. Oczywiście umył członka i prawdopodobnie sikał, ale jak wiadomo nic pewnego. Mam 17 lat. Jestem strasznie zestresowana, poniewaz wiem ze istnieja tabletki 72h PO, ale musialabym poprosić o nie mamę, czyli powiedzieć jej o wszystkim co robię z chłopakiem. Co myślicie? Jest jakaś szansa na zajście w ciążę?

Gość gość
Udaj sie do lekarza.

Witam. Jeśli chłopak nie ,,skończył'' w Tobie,nie masz się czym przejmować. A co do sprawy odwrócej gumki i twojego strachu że mogły tam się znajdować plemniki to nie martw sie gdyz plemniki na powietrzu umierają i nie mają warunków żeby po 10 godzinach jeszcze zapłodnić.

Gość gość
Brak nauki,tylko umiesz otworzyć piz.ę.