Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Heexi

Dlaczego większość Polaków których spotkałem są tacy dla mnie nie mili?

Polecane posty

Witam. Nie wiem o co chodzi, ale wszędzie, czy to w realu czy w internecie ludzie są dla mnie niemili. I to nie chodzi mi o żadne fora, piszę post kulturalny. Zostaję zwyzywany od deb*** wracaj na zmywak i się nie udzielaj. Jak tam po zawodówce? Najwyżej zarabiasz max 500zł bo jesteś nikim. Takie rzeczy mi ludzie piszą w internecie. Wiem, że to jest hejt, jakoś się tym nie przejmuję specjalnie ale 100typa ciebie zwyzywa, i tylko jedna ciebie obroni. Nie rozumiem tego, na serio. Ja nikogo nie obrażam w internecie bo mam trochę godności w sobie. Jak byłem za granicą miesiąc, nikt mnie nie zwyzywał ani nie zaczepiał zazwyczaj, znam angielski bardzo dobrze. A jak w Polsce jestem, to od razu jakiś Polaczek naj****y od alkoholu mnie wyzywa na ulicy czy to w dzień/nocy czy to jakiś Patriota z Orzełkiem Polskim się do mnie pruł. Nie wytrzymałem, rzuciłem się na niego, o dziwo wydawał się silniejszy, ale tak się zdenerwowałem że dostał w twarz, i sobie poszedł nie odzywając się przed siebie. Mimo to już było 2lata temu z tym patriotą, ale nadal spotykam takich ludzi. Tzw sebixk***ixów. :) Mam szacunek do innych ludzi. Więc dlaczego jakaś stara baba z koszulką z kwiatkami wypomina mi jak dziwna koszulka? Bo co? Wyróżniam się z tłumu? Niech zachowa to dla siebie. Nawet moi rodzice mówili że dobrze wyglądam. Aha, i psycholog mi nie pomaga, chodzę już ponad rok i co z tego, skoro gada do mnie jakby chciał powiedzieć swoje i se wrócić do domu. Zmień psychologa, no to znajdźcie mi takiego w moim mieście ;) Pozdrawiam, pisane na szybko bo wróciłem z pracy i jestem trochę senny. I nie piszę tego tak sobie, ale teraz jak wracałem z pracy jakiś idiota znowu krzyknął do mnie na ulicy coś i uciekł z kolegami. Jakiś śmieszny dresik. ( bez obrazy ) tylko niektórzy Pozdrawiam. ( nie mam depresji ) ps: Józef piłsudszki: ( naród wspaniały ) ludzie kurwy

Gość gośćAnna 37ff
Hołota zawsze się znajdzie, nie przejmuj się. Licz się ze zdaniem ludzi na poziomie, a nie z burakami, którzy tylko wyzywać potrafią. Głowa do góry, normalni też są, ale oni nie rzucają się w oczy, bo są spokojni, a hołota jest głośna. Pozdrawiam.

Dzięki za miłe słowa, no cóż, problem w tym że rzadko spotykam takie fajne osoby. Miałem znajomego fajnego niedaleko mnie mieszkał tylko w innym mieście, niestety kontakt się urwał :/ Zawsze miał czas się ze mną spotkać porozmawiać itp, w sumie był jak przyjaciel. ( no homo )

Gość gość
hmm dziwne

Gość gość
To chyba taka polska specjalnosc takie zachowania, ja od lat mieszkam z drugiej strony swiata i tu takie rzeczy sa nie do pomyslenia. Chociaz nigdzie nie jest idealnie, tu murzyni moga Cie okrasc w nocy pod sklepem albo nawet sklep okrasc. Bylem swiadkiem takich zdarzen, mnie nie napadaja bo wygladam jak Golota. Znajduja sobie latwiejsze cele - latynosow oni maja po 160 w kapeluszu.

Gość gość
Heexi. chcesz mnie poznać . ???

Gość gość
zdychaj pedale

@gosc moge cie poznac ile masz lat? @cwaniak84 sam se zdychaj pedale, mam dziewczynę a nie chłopaka tak jak ty