Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piwko

Polecane posty

Gość gość

Pije za duzo piwa.jestem dziewczyna.mam27 lat. Zamiast oszczedzac przepijalam miesiacami. Najwiecej pije 2-3 piwa.wodki nie lubie tylko piwo.pozdrawiam

Gość gość
To nie pij tyle bo cie mezczyzni wykorzystaja jak bedziesz nie trzezwa. Zwolnij temo, oszczedzaj pieniadze chyba nie chcesz byc alkocholiczka. To moze sie poznamt blizej humm.

Gość gość
Ok.czyli jestes kobietka jak rozumiem. Nie chce byc alkoholiczka. Jak by doszla jeszcze wodka czy co innego to bym byla wiadomo podaj maila

Gość gość
Nie jestem kobieta szukam dziewczyna dasz nam szanse.pomoge tobie .zebys mniej pila

Gość gość
Mam juz faceta.postanowilam wczesniej zmisiac temu nie pic .mam silna wole ale to piwo na rozluznienie. Nie pilam znow codziennie

Gość gość
Zostaniesz moja zereij z nim bedzies, moja

Gość gość
Skad jestes? Dziela kilometry napewno...nie zerwe z nim..ile masz lat? Napewno ponizej

Gość gość
Zostan moja dziewczyna albo daj mi numer jakiejs kolezanki samotnrme , albo zerwij z ni m dla naszej milosci.

Gość gość
Piwo ma dobry wpływ na serce.zapobiega zawałom itd. Ale 1 dziennie. Chcesz oszczędzać to konsumuj w domu a nie w pubach.kupuj te lepszej jakosci naturalnie ważone.

Gość gość
Tak nieraz w domu nieraz w pubie.kupuje debowe.tyskie.lech.zalezy mi tam obojetne jakie puwo ale najczesciej te trzy

Gość gość
Takie piwka to ok 2,50 w biedronce,lidlu itd. 3 wypijesz to ok 8zl. Więc to nie dużo.

Gość gość
Wlasnie wiem.kupuje w zabce albo blisko jakis sklep.ale znow 2dni np sobie odpuszczalam to raczejnie alkoholizm narazie dzis se nie kupilam ale pewnie pozniej ale narazie n8e mam ochoty

Gość gość
Lato gorąco to się chce zimnego piwka. Ja raczej z tych już nie pijących ale w wakacje pozwoliłem sobie na piwka.tylko że przez to piwko nie chce mi sie sportu.

Gość gość
No ale teraz nie pijesz wiecmozesz na silownie np. Albi rowerek no ale na rowerku tez puwko mozesz se kupic tylko jak wrocic pozniej