Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jula_

Rozmawialam z kolega ii... Faceci przyznac sie!

Polecane posty

Gość Jula_

Bylam wczoraj na imprezie z 2 kumplami,przyjaciolka i jej znajoma. Wszystko bylo fajnie tylko zaczelismy tak rozmawiac na rozne tematy. Ja z dziewczynami bylysmy w szoku. Panowie, dlaczego zaden z was sie nie przyznal ze wlenie konia jest bardzo przyjemne? Ze seks z nami tego nie da; czy tolu chodzi o to? moze odpowiedz jest prosta: bo pochwa nie dostarcza takiej przyjemnosci facetowi jaka moze dostarczyc reka. Po prostu: inna czestotliwosc, inny uscisk, niedajace sie odtworzyc w seksie z kobieta. Dlatego lepsze. Mowimy oczywiscie o sanych doznaniach cielesnych. Po co wiec was do na ciagnie? Jeszcze rozumiem lodzik bo mozecie nakierowac ale jak to wyglada w seksie klasycznym? Podobno zaden facet sie nie przyzna ze tak jest, ja zaprzeczylam bo sto razy wole dotyk partnera niz swoj. Ale kobiety moze sa inne. Czy to prawda?

Gość gość
Kolejny raz to samo? ale z cb upierdliwy troll :(

Gość Jula_
Czemu troll?? Sam jestes trollem raczej :)

Gość gość
Masturbacja ma jeszcze jeden ogromny plus. Nie ma ryzyka pojawienia sie rozdartego cala dobe i osranego bachorka.

Gość gość
Uu zal mi cie gosciu wyzej. Lepiej zostac prsy masturbacji mniej debili sie na swiecie pojawi. Ty juzbwulykorzystales limit :)

Gość gość
Masturbacja, oral, anal - wszystko jest lepsze niż wkładanie członka w te wasze wstrętne cípska którymi cieknie śluz i krew, obrzydliwość!

Gość gość
xd i przemowil gej ujawil sie wszystkim :)

Gość Jula_
Liczylam na powazniejszych rozmowcow no ale na kafeterii? Odrazu od trolli wyzywaja :/

Gość gość
Zaszyj se rozklapichę bo żadnemu facetowi nie będzie do niczego potrzebna :P

Gość Jula_
A to wiesz z wlasnego doswiadczenia? Masz rozklapioche?

Gość invissible1
Raczej wszystkie teraz musimy zaczyc cip*ki :) z tego co autorka napisala faktycznie moze cos byc..zauwazcie ze WIEKSZOSC wali konia majac nas u boku a jak tam wole jak moj misio mnie zaspokaja. Moze cos w tym jest? Bo wala a maja nas, pomyslcie.

Gość Jula_
Szkoda ze nikt nic nie napisal madrego,sami trole. Tonforum juz dawno nie trzyma poziomu.

Gość Facet11111
Reka nigdy nie odmawia ale cipka lepsza co to za glupoty . Chyba jakis pedalek ten Twoj kolega ,albo dzieciak.

Gość mamna20
cześć Julka

Gość gość
To dlaczego cipk*a lepsza. Reka ma wiecej zalet. Napisz cos konkretnego

Gość gość
Wbilas sobie coś do głowy i czekasz aż ktoś przyzna ci rację. Ile można powtarzać to samo?

Gość Facet11111
Jakie zalety ma niby reka ? Ja widze jedna mozna zawsze kiedy sie chce .

Gość Facet11111
Ja tam wole cipke soczysta ciepla zerżnieta na wszystkie sposoby ito bez porownania

Gość Jula_
No reke mozna zacisnac,nadac szybkie tempo, dokladniej stymulowac.Podobno wiecej przyjemnosci dla was. Na potwierdzenie raczej nie czekam,.

Gość gość
Gdyby moja kobieta była taka męczy=dupa jak ty to też bym wolał sobie zwalić

Gość Jula_
Czemu meczy dupa? No wiem bo to przyjemniejsze

Gość gość
Nie wolimy walić konia zamiast kobiety, lubimy sex z kobietami ale czasem też jest ochota na szybki orgazm, można wtedy pofantazjowac i dojść bez przejmowania się o przyjemność drugiej osoby. Chcesz by twój facet nie ruszał ręką tylko wchodził w ciebie? To mu zaproponuj że gdy tylko będzie miał ochotę na walenie konia to ty bez ceregieli ściągniesz majty i się wypinasz, niech sobie myśli o kim chcę i niech dojdzie w dwie minuty. Zgodzisz się być zbiornikiem na sperme? Narzędziem ? Dlatego walimy gruchę.

Gość gość
Proszę bardzo. Od tylu to i ja myślę o kim chce i w minutę dochodzę.

Gość Jula_
Tak moge byc takim zbiornikiem dla faceta ktorego kocham. Szybkie numerkinsa z******tem a podczas seksu, w pochwie tez dacie rade tak szybko dojsc? A moze walicie bo po prostubtondaje wam wiecej przyjemnosci? Napewno wasze partnerki zgadzalyby sie na szybkie numerki,nie wierze ze zawsze chcs dlugiego ******i**a. Ja nie potrzebuje orgazmu zawsze, wystarczy adrenalina ktora daje taka szybka akcja.

Gość gość
To jestesciebzwyklymi szmatami. Wolicie zwalic gruche niz w******* kobiete . Czujecie ochote na w************y? A jak odrozniacie kiedy macie ochote na seks a kiedy na walenie? Seks tez moze dac szybki orgazm chyba? To po prostu dla was takie atrakcyjne ze az macie ochote na W************Y?

Gość gość
Mylisz szybki numerek z byciem zbiornikiem, w szybkim numerku ruszasz się jak ci odpowiada i partner musi się dostosować, i dlatego wolimy sami sobie zwalić bo wy kobiety i tak będziecie robić po swojemu, zaczniesz dochodzić to normalne że się powstrzymam i zaczekam i znów będę musiał od nowa zaczynać, nachodzi mnie ochota to na 3 min do kibla, z tej samej przyczyny jest popyt na tirówki, szybki lód obojgu zależy by szybko skończyć bez dodatkowych emocji.

Gość gość
W pochwie dojdę tak samo szybko jak ręką, w przeciętnej pochwie bo są takie że widać przez nie wątrobę :)

Gość gość
Przestan mojemu facetowi lubię robić ręką. Zresztą Kubie gdy patrzy jak ja sobie robię dobrze a on sobie. I jest super bo kończy na mnie i nie potrzebujemy olejki do masażu. Troche fantazji ludzie!

Gość gość
Ja sie wypinam.innienruszam, robi co chce. Ale swoja droga nie wiedzialam ze walenie konia jest takie mega przyjemne