Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rejnbołdasz

Chyba jestem w ciąży ...

Polecane posty

Gość Rejnbołdasz

... staraliśmy się już prawie 2 lata. Szybko zleciało. Wczoraj miałam mieć okres, nie ma. Test wyszedł z jedną bladą kreska, nawet dwa testy tak wyszły. Brzuch boli, ale mam już w planie betę z krwi dziś, a w pt do lekarza. Zastanawiam się, jeśli naprawdę jestem w ciąży, to dlaczego się udało .... po tylu miesiącach, a nie stosowalismy żadnego leczenia (tylko folik dla obojga i trochę ograniczyłam mężowi piwkowanie). Wspomnę ze kupiłam zioła Ojca Sroki na problemy kobiece (ale nie ta zachwalaną mieszankę nr 3 bodajże), piłam to od tego cyklu tylko i 1 raz na dzień jak nie zapomniałam (a dawkowanie poleca 3xdzien). Przy ziołach poleca się długotrwałe stosowanie. Czy u mnie zadziałał efekt Placebo? Trzymajcie kciuki, żeby egzystować było dobrze. Dziękuję.

Po prostu, nadszedł Twój czas! Organizm to jedna wielka niewiadoma i pełna niespodzianek skrzynia ;) Trzymam kciuki żeby się udało

Gość Rejnbołdasz
To już 8 tydzień. Za 6 dni usg. Wtedy powiem rodzinie. Mam w domu 6 latkę. Nie wiem czy powiedzieć jej też od razu czy może poczekać do Bożego Narodzenia. Napewno się ucieszy. W zeszłym roku w Boże Narodzenie powiedziała mi, że poprosiła Pana Boga o brata..... no albo siostrę.

Gość gość
Kobieto ciesz się a nie zastanawiaj dlaczego :) sama mam synka 3.5 letniego i bezskutecznie staramy się od 2 lat o kolejnego potomka. I pewnie jak uda się zajść też będę zaskoczona: )

Gość Rejnbołdasz
Bardzo się cieszę. Powodzenia.