Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W dzisiejszych czasach kobiety bija sie o mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

Mezczyzna ma bardzo latwo poderwac kobiete dla siebie. Nawet jak jest przecietny to i tak moze byc z bardzo ladna i fajna kobieta. Wiec zerwanie zwiazku dla faceta to jest nic bo wie ze znajdzie na miejsce ex 10 innych.

Gość gość
W dzisiejszych czasach kobiety raczej biją mężczyzn:D Przynajmniej mój od czasu do czasu dostaje kopa w d**e:D o wytarganiu za uszy nie wspomne...

Gość gość
Tak, tak ... tak sobie tłumacz ...

Gość gość
Coś w tym jest. Do mnie kobiety piszą na portalu randkowym same, zapraszają mnie na wesela jako osoba towarzysząca. Co kilka dni pisze do mnie nowa dziewczyna. Ja się z tym czuję niezręcznie bo to pomylone role...

Gość gość
I tak ma byc. Jesli facet wiecej zarabia to kobieta musi zrobic pierwszy krok. Inaczej kopas w du/pas :D

Gość gość
O mnie się tam nie biją :P ale fakt faktem coś jest na rzeczy, bo uśmiechy, spojrzenia są dość częstym zjawiskiem :D

Gość gość
Ja się uśmiecham do ludzi i patrzę im w oczy, faceci często sobie coś wyobrażają. Szkoda że nie dostrzegają że tak samo uśmiecham się też do kobiet :D

Gość gość
Tak jest bo jest malo fajnych facetów, noi w ogóle na świecie jest znacznie więcej kobiet. Jak znajdzie się jakiś fajnu, ogarnięty facet w miarę wyglądający to ma do wyboru sporo chętnych kobiet...

Gość gość
Jeszcze 20 lat temu musieli się starać faceci by być w jakimś związku, bo wtedy dopiero mogli liczyć na reguralny sex. Teraz sexu jest wszędzie pod dostatkiem i żadnego faceta nie ciągnie aż tak do związków czy ślubu tym bardziej. Teraz kobiety się starają by omotać mężczyznę, niestety coraz częściej specjalnie zachodzą w ciążę by go złapać

Gość gość
ludzie to istoty stadne , nie stworzone do zycia w samotnosci. zawsze beda szukac drugiej osoby.

Gość gość
I dlatego jest tak duzo samotnych matek

Gość gość
a ile tych samotnych matek jest dlatego ze faceci sa niedojrzali. kobieta zostaje sama z dzieckiem , musi śie nim opiekowac, wychowac a ojciec dziecka ma to gdzies. moze gdyby zalegalizowano aborcje byloby inaczej.

Gość gość
Rola matki też nie jest wyuczoną od urodzenia. Znam mamy, które mimo maleństwa spędzają całe dnie w sieci. Mąż wraca z pracy, w domu burdel, zero obiadu, a ona robi awanturę BO FACECI TO NIE MAJĄ POJĘCIA JAK CIĘŻKO JEST BYĆ MAMĄ. :-D Nie generalizujcie.

Gość gość
U kobiet po 25-26 roku zycia już się zaczyna ostra walka :D

Gość gość
Jak dobrze ze ja nie muszr walczyc o zadnego bo wiem zd nie nadaje sie do zwiazkow, nie jestem w typie mezczyzn i niewielu mi sie podoba. A z matkami samotnymi to nie ma ich az tak wiele, bez przesady.... Mezczyzni natomiast szukaja zwiazkow zeby mjec ten seks na zawolanie a nie codziennie wyrywac nowa panne.

Gość gość12313
A o mnie się nie biją, na pewno brzydki nie jestem, ale nie mam tzw. bajeru i jak kogoś nie znam, jestem nieśmiały.

Gość gość
A ja mam mężczyzn gdzieś, są mi niepotrzebni do szczęścia. Zresztą faceci chcą mieć kobietę głównie do seksu i są pod tym względem obrzydliwi. Nie zamierzam być niczyja zabawką :) Tylko po cholerę ciągle jakiś baran za mną łazi :O

Gość gość
Bo chce seksu :) Swoją drogą to dziwne, że kobiety nie chcą, bo mają o wiele więcej przyjemności z seksu niż faceci.

Gość gość
ŚCIEMA Z tym podrywem przez kobiety

Gość gość
wiecej przyjemnosci?:D skutki uboczne po hormonach, ewentualna wpadka i wenery :D

Gość gość
Haha, siedzi no-life na portalu randkowym i to ze kobiety pisza to znaczy ze sie o niego bija