Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wydam CAŁE 500 plus na Świeżaki z Biedronki. Niektórym z was pewnie gula skoczy.

Polecane posty

Gość gość

Tak, finansujecie moje 500 plus, dostaje na 2 dzieci i wydam całe na kolekcję świeżaków, w sumie 2 komplety bo każde z moich dzieci chce mieć własną kolekcję. Cieszę się, że mogę im sprawić taki prezent, to 500 plus jest właśnie na dobre dzieciństwo, żeby dzieciakom było lepiej. A Wy na co wydajecie?

Gość gość
No to jesteś j******a nieźle trzeba było z Chin zamówić te same świeżaki są , taniej wychodzi to jeszcze byś po juniorach im dokupiła.

Gość gość
wzruszyła mnie twoja historia.... konkretnie wzruszyła moje jelita co uwieńczyłam siarczystym, głośnym i cuchnącym pierdem...

Gość gość
I po co bedziesz zawalac dom takimi gratami weź lepiej dzieci na wycieczkę, do kina czy na basen. Ja ci nie żałuję, ale możesz wykorzystać ta kase lepiej, zamiast dorabiać tych portugalczykow co nawet podatków nie płacą.

Gość gość
Kiepskie prowo

Gość gość
mam nadzieję, że te świeżaki czkawką ci się odpiją

Gość gość
gość dziś you made my day :D

Gość gość
boże pieprznij tą autorkę w łeb tak aby już na ślepia nie mogła widzieć tych 500+

Gość gość
Debilizm :-D

Gość gość
ja mam dwóch synów blizniaki 17 letnie,ostatni rok 500 plus na jednego,ale to idzie na nich obu,solidarnie po 250,chociaz jest coraz trudniej sie utrzymac bo ceny stale skacza i e 500 plus niewiele pomaga to odkładam im te pieniadze na prawo jazdy i samochody gdy beda mieli 18 lat.

Gość gość
WSPANIALE! CUDOWNIE! Teraz koniecznie kup sobie kamerę wideo,albo użyj kamery w smartfonie i nagrajcie serial o świeżakach, taki jak na kanale "hejka tu lenka" na YT. Będziesz miała widownie i dziecko bardzo się ucieszy że wszyscy będą oglądać waszą zabawę świeżakami! WSPANIALE! CUDOWNIE! Teraz koniecznie kup sobie kamerę wideo,albo użyj kamery w smartfonie i nagrajcie serial o świeżakach, taki jak na kanale "hejka tu lenka" na YT. Będziesz miała widownie i dziecko bardzo się ucieszy że wszyscy będą oglądać waszą zabawę świeżakami!

Gość gość
Lepiej tak niż na jabola....chociaż za 1000zł mogły dzieciaki mieć więcej frajdy.Kiepska z twoją gospodarnoscia

Gość Ania Zawadzka
Ludzie zbieracie naklejki a ja odebrałam swojego darmowego świeżaka tutaj: http://naszepliki.pl/odbior-swiezaka Po pobraniu pliku macie instrukcje gdzie wejść żeby wysłali wam świeżaka jedyny minus jest taki, że nie można sobie wybrać jakiego się chce :(

Gość gość
Bezdennie głupia baba z autorki...

Gość gość
Dobrze zrobiłaś :)

Gość gość
Ten szał na świeżaki to chyba tylko w necie, pewnie Biedronka dopłaca za te posty 30 groszy bo sorry w realu dzieciaki nakręcają się tym i szybko nudzą jak każdą zabawką - pełno ofert darmowych świeżaków po dzieciach, którym się znudziły.

Gość gość
Prowo, a naiwniaczki trolla karmia.

Gość gość
Prowo to zrobił pan właściciel biedronki, a autorka tego posta nabija mu zyski - wątpię ze za kasę, raczej jest pożyteczną idiotką.

Gość gość
k****a nie mam dzieci i nie wiem co to swiezaki. za 500 zl wole kupic super wibrator z ******* frykcyjnymi.

Gość gość
te świeżakowy szał to sztuczny młyn.Ja dużo kupuje w biedronie,ale mam duze dzieci których juz maskotki nie interesuja,ile razy pytałam ludzi za mną w kolejce kto chce sobie wziać moje punkty,tylko sie podśmiechiwali ,raz jedna starsza pani wziełam dla wnuka.Teraz juz nie pytam tylko biorę i wypieprzam,moze ktos znajdzie i sie ucieszy w co wątpie.Akcja świeżaki to rewelacyjny chwyt marketingowy,to trzeba im przyznać.

Gość gość
Na początku może chwyciło, ale wśród dzieciaków przestało się sprzedawać to nakręcają sfrustrowanych dorosłych: żeby kupowali kotom albo brali nalepki na złość wyimaginowanym "madkom". W pratyce nabijają tylko kabzę Biedronce.