Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tampon w pochwie ? błagam o pomoc!!!!

Polecane posty

Gość gość

słuchajcie od wczoraj wieczorem mam schize nie z tej ziemi! otóż mam wizję ze zapomniałam wyjąć tampona z pochwy po prostu nie pamiętam samego momentu wyjecia:( wsadzilam palcem Ale ale wydaje mi się że nic nie czułam stad moje pytanie czy mogl on przemieścić się gdzieś dalej? wiem że to głupie pytanie ale nie mam kogo sie spytać w domu:( czy jest możliwość zebym nke czuła tampona który jest w pochwie?

Gość gość
raczej nie ma takiej mozliwosci,on mógłby sie przzemiescić przez otwarta szyjkę macicy i wtedy byś nie czuła,ale żeby szyjka macicy była na tyle rozwarta to chyba tylko do porodu może byc. Ja bym na twoim miejscu nie pytała po necie tylko zadzwoniła do jakiegos gina.

Gość gość
Raz mi sie zdarzylo, ze zapomnialam wyjac tampon, kaplam sie dopiero nastepnego dnia rano . Nie ma opcji by zostal w srodku!

Gość gość
A sznureczka nie było? Przez szyjke się nie mógł przemieścić bo by go na siłę musiała tam wepchnac i to by bolało. Jak w pochwie nie ma to go wyjęłaś. Sprawdź jeszcze raz.

Gość gość
jak wsadzam tam palca to czuje tyko szyjke Ale ale już mam schize ze to w jakimś "zakamarku" się schowalo

Gość gość
Debilka.

Gość gość
Tampon nie jest malutki poczuła byś go jak by tam był. Ale przecież jest sznureczek który zostaje na zewnątrz to jak mogłaś zgubić tampon w środku. .. wyjęłaś i zapomniałaś pewnie o tym.

Gość gość
Zawsze je zjadam a tego nie zjadłam wiec może zostal

Gość gość
dziękuję za info wiem że to głupie pytanie Ale kurczę tak mam jak sobie coś ubzduram to jest mój koniec... wyobraŹcie sobie ze ciągle się boję o to że mam ten tampon