Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara_90

wybielanie zębów

Polecane posty

Gość Klara_90

Witam wszystkich, Planuję trochę odświeżyć uśmiech i wybielić zęby. Trochę się boję, bo generalnie nie lubię dentystów, ale słyszałam że w Medesdent wybielają zęby szybko, bezboleśnie i w konkurencyjnych cenach. Ktoś może słyszał lub korzystał?

Gość fantazjaa3
ja wiem jedno - jak dużo osób poleca gabinet medesdent to jest on naprawdę dobry ;) ja byłam wybielić u nich ząbki lampą beyond, efekt bardzo mi się podoba, mogę śmiało polecić. i dla dzieci też mają super podejście

Gość gość
Hahaha. Reklama szemrana. Nie wiecie jeszcze ze taka chamska teklama tu na kafe przynosi odwrotny skutek. Niekt juz tam nie zajrzy. Tak sie spalil tu anexik sreksik.

Gość gość
Zęby dobrze wybiela szczoteczka soniczna. :) odkąd taką zakupiłam widzę wyraźną różnicę. Obecnie używam Panasonica i myślę, że jest bardzo fajna.

Gość gość
ja swoje zęby wybielałam w klinice mediart clinic w Poznaniu i jestem zadowolona, zęby mam jak perełki i mogę się uśmiechać od ucha do ucha :)

Gość gość
ja też wybielam zęby w domu dobra pasta i szczoteczka moim zdaniem bardzo fajne są w na http://www.likemysmile.pl

Gość gość
Ja wybielałam ząbki przed ślubem metodą lampy Beyond w gabinecie stomatologicznym w Zawierciu gdzie mieszka mój narzeczony...niestety ceny o polowe niższe niż u mnie i dla tego zdecydowałam się na wybielanie tu. Jestem zadowolona z efektu bo mam ząbki jak perełki.

Gość gość
Ja wybielałam ząbki w przychodnie w przychodni przychodniadental.p i stosowałam metodę nakładkowa. Dostałam żel i nakładki dostosowane do moich zębów i nakładałam to na noc przez okres 2 tygodni. Ząbki po dwóch tygodniach miałam ząbki jak perełki.