Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzucila mnie partnerka po ponad 10 latach zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Hej, rzucila mnie partnerka po ponad 10 latach zwiazku...I poznala kogos na forum....any ideas? Przez ponad 10 lat byla z kobieta, a teraz wybrala sobie faceta. Koles pewnie nawet nie wie, ze byla z kobieta - lubi czasem zataic pewnie fakty. Pisze dla przestrogi.

Gość gość
A CZY TO TAKIE DZIWNE? ;-)ty jej raczej dzieci nie zrobisz i nie zaprowadzisz do ołtarza w białej sukienusi i welonie ;-)

Gość gość
Akurat na sukience jej nie zalezy a by zrobic sobie dziecko sa inne sposoby.

Gość gość
nie zrealizowała ich jednak z tobą przez 10 lat ;-)

Gość gość
Większość biseksualistek i biseksualistów wybierze w końcu płeć przeciwną i osobom homoseksualnym radzę się z tym faktem pogodzić. Bo w sumie nie ma czegoś takiego jak bi "po środku" zawsze woli się albo facetów albo kobiety, większość "bi" jest pochylona bardziej w stronę hetero, a w sumie często to tak naprawdę hetero, którzy nie potrafią znaleźć partnera płci przeciwnej i z braku laku wiążą się z tą samą płcią lub mają chęć jedynie poeksperymentować i to tyle. Znam setki takich przypadków i wiem co mówię.

Gość gość
Ja z dziewczyną chodziłem 12 lat. Po 11 latach uparłem się, żeby się w końcu ze mną przespała. Doszło do kłótni i awantur. Teraz chodzę z 2 panienkami. Bardzo ładne i uprawiam z nimi sex. Nie daje już rady. Nie wiem, którą mam zostawić. Rada dla panów. Nie trzymajcie się na siłę jednej, nienormalnej partnerki.

Gość gość
Nie wiem czy akurat wiekszosc wybiera plec przeciwna..nawet jesli to chyba wciaz czegos brakuje. Zgodzilibyscie sie na uklad- jestes moja zona a raz do roku czy dwa czy trzy idz zaspokoj swoja druga strone osobowosci?