Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy trzylatkow, macie stresa przed pierwszym dniem

Polecane posty

Gość gość
Też myślę, że w poniedziałek będzie gorzej.

Gość gość
Taaa zakladam tematy :D nie zalozylam ani jednego. Wiem prawda boli swinio

Gość gość
U mnie bylo 3 dni adaptacji. Mysle ze to dobrze za az tyle. Panie sie postaraly. Juz 2 dnia zostaly dzieci z wychowacami na 40 min. 3 dnia tez. Diz odbieram go przed obiadem. Tak zalecila nauczycielka. W pon jeszcze mam urlop odbiore po obiedzie.

Gość gość
gość dziś Taaa zakladam tematy smiech.gif nie zalozylam ani jednego. Wiem prawda boli swinio X Spójrz w lustro i tam zobaczysz świnie.

Gość gość
Moja córka się nie dostała do przedszkola...i nudzi się w domu :-\ więc zamiast się stresować -cieszcie się!

Gość gość
Ja dziś posłałam córeczkę, ale ze spokojem i pewną ulgą, bo mam jeszcze w domu maleństwo i żal mi było patrzeć jak mała się nudzi i męczy. Sama chciała iść, na dniach adaptacyjnych była zachwycona i jak dziś rano usłyszała że idzie do przedszkola to cieszyła się jak nie wiem :) Ona zawsze ciągnęła do dzieci i nigdy nie miałam problemu żeby ją gdzieś zostawić. Myślę że 3 lata dzień w dzień tylko z mamą już wychodziły jej bokiem ;) Jedyne nad czym się zastanawiam jak ktoś wyżej też wspomniał to czy odbiorę ją w tych samych geterkach w których ją zostawiłam.. Szczerze to wątpię.

Gość gość
No właśnie ja też na szczęście mam takie dziecko co ciągnie do dzieci i mama wtedy przestaje istnieć więc się nie bałam. Natomiast nie wiem jak bym to przeżyła gdybym miała takie dziecko co nie wyobraża sobie rozstania z mamą, które by płakało.. Chyba nie dałabym rady. Nie wiem jeszcze jaki będzie mój drugi synek. Na szczęście dziś jestem spokojna i korzystam z pierwszego dnia "wolności" od 3,5 roku... :)

Gość gość
Tzw. Madki-helikoptery :D

Gość gość
Mój poszedł obyło się bez łez itp...ponoć fajnie się bawił. Mówi ze w poniedziałek znów idzie bo tam jest bardzo fajnie

Gość gość
Mój dzisiaj trochę płakał przy rozstaniu a ja razem z nim. To jest tragedia, dlatego rezygnuje z przedszkola, żałuję że w ogóle go tam zaprowadziłam i naraziłam na taką traumę. Będzie siedział z babcią i pójdzie dopiero za rok do zerówki.

Gość gość
Ale po co ten troling???