Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się ze mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem od roku, niedawno byliśmy na wakacjach tj. Od 13.08 do 23.08 gdzie wspolzylismy prawie każdego dnia(pomijając trzy). W między czasie od 17.08-21 miałam okres. Ale w trzecim dniu cyklu znowu wspolzylismy. Nie wiem skąd moj strach, bo używamy prezerwatywy. Czasami jest tak ze jest kilka ruchów bez a potem zakłada i jak czuje ze już jest blisko to wyjmuje albo wcale nie dochodzi w gumce tylko gdzieś inddziej. Jednak zdarzyły się tez stosunki pod prysznicem ale tam tez nie kończył we mnie. No ale od 3 dni obserwuj***ardzo dużo mlecznego gęstego śluzu i pobolewa mnie podbrzusze. Chce iść jutro po test i zrobić go w piątek to będzie Ok. 8-9 dni od ostatniego stosunku. Nie chce dłużej czekać, mogę zeobic test najpóźniej w niedziele gdy jeszcze nie wyjedzie do pracy bo w tygodniu go nie ma a wole żeby był przy mnie. Co sądzicie o mojej sytuacji?

Gość gość
gratuluje

Gość balbina z kina
jedno drugie gniecie i wychodzi trzecie dorób sobie jeszcze jedno to 500+ dostaniesz

Gość gość
Przecież to był zwykły stosunek przerywany a tu jest wszystko możliwe. Na test jest za szybko.

Gość Cleo1976
Test robi się co najmniej 14 dni po stosunku.Jeśli nie możesz tyle czekać, zrób badanie krwi.Beta hcg wychodzi na nim już 7-10 dni po.