Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie do bezdzietnych stałych bywalczyń działu Ciąża i Macierzyństwo

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie: po uja wchodzicie na dział Macierzynstwo i siedzicie codziennie albo jak juz wejdziecie to siedzicie godzinami (dobrze wiecie, ze tak jest!) jak nie macie i nie chcecie miec dzieci? Yebane hipokrytki, przesiadujecie na tym dzale NON STOP i nie klamcie ze was z głównej tu skierowało, bo to niewielki procent uzytkowniczek w ten sposob tu trafia!! Pytam: po co? Po co dowalacie matkom? Ujadacie, gnoicie. I nie kłamcie że po to by pomyslec "jak to dobrze ze mnie to nie dotyczy". na forum o raku sobie tez wchodzcie by sie pocieszac, ze was to ominęło???????!

Gość gość
tez zawsze sie zastanawialam i za kazdym razem dochodzilam do wniosku, że coś jest na rzeczy skoro upatrzyly sobie ten a nie inny dzial. po prostu albo same chca dziecka tylko nie chca tego przed samymi soba przyznac, bo towarzystwo w jakim sie obracaja prezentuje inne myslenie, albo gdy rodzina nalega a ona niby nie chce ale ma watpliwosci czy robi dobrze. kompleksy i wątpliwosci - dwa glowne powody dla ktorych bezdzietne "z wyboru" siedza tu a nie gdzie indziej

Gość gość
A mi się drogie Panie zdaje że te kobiety to zwykle trolice internetowe. Piszą by wprowadzić zamęt jarzyn kłótnie to im jakąś satysfakcję sprawia. A dlaczego akurat ten dzial wybrały to aż tak dobrym psychologiem nie jestem.

Gość gość
Dowalaczki i dowalacze sa na wszytkich dzialach, czepiaja sie kazdego - a to ze ktos jest wege, a to karmi czy nie karmi piersia,czy glosuje na PO, pracuje czy nie pracuje,czy studiuje panstwowo, czy prywatnie, czy lubi tesciow, czy nie, czy za gruby, czy za chudy, czy za niski czy za wysoki -wszystko nie tak. Po prostu ten typ tak ma,ze zamiast sie cieszyc zyciem dosrywa innym - jedyna dla nich radośc, biedni ludzie, cóz.

Gość gość
Kafe to forum dla trolli. A tak się składa, że dział "szczęśliwych" mamusiek jest chyba najlepszy pod tym kątem. No niestety, ale nawet prawiczki tak nie wymiatają jak mamusie:) Kto tu wchodzi po jakieś porady na temat dzieci, ciąży ? 10%? Reszta dla niewybrednej rozrywki.

Gość gość
Rzeczywiście, założyłam tu temat z konkretnym pytaniem dwa razy. I dostałam tylko kilka odpowiedzi. Tymczasem te głupie prova mają po kilkaset odsłon. Chyba to o czymś świadczy.

Gość gość
07:23 Ja tak samo. Prawdziwe tematy z prawdziwym problemem, zapytaniem nie ciesza się popularnością. Ot, dwie trzy odpowiedzi i kiedy przyleci jakiś troll koniec dyskusji. Nie to co provo lub tematy o kochankach lub jakieś dyrdymaly...stron tyle,że kafe się zacina heh.

Gość gość
No to się pozastawiałyście, a teraz idźcie dzieciom pieluchy zmienić i śniadanie przygotować.

Gość gość
07:48 niestety nikogo tym dziecko nie sprowokujesz :) a teraz idź do mamy by ci zrobiła śniadanie i dała 20 zł na rozrywki :)

Gość gość
00:37 nie wyśmiewaj się. I ten cudzysłów tez był zbędny. Posiedz rok samiutka z dzieckiem często bez żadnej pomocy przez 10 h to zobaczymy czy tobie się na dekeielek nie rzuci i nie będziesz się unosić w internecie gniewem. Gdzieś to musi mieć ujście. Wredna jesteś i właśnie taki troll.

Gość gość
Ja nikomu nie dokuczam, nie mam dzieci ale chce i lubię sobie poczytać forum, np, tematy o karmieniu czy pielęgnacji itp. Lubię poczytać jakie są odczucia mam, co mnie poprostu kiedyś czeka. Ale nie mam doświadczenia to nic nie piszę, czasem o coś zapytam. Chyba nie jestem trolem.

Gość gość
Ja tu niczego nie piszę akurat- może teraz sobie sama przeczę :), ale to jest mój max 3 post w roku. Jestem pasywnym trollem:) Czytam to forum w pracy. I mimo, że dzieci mnie nic nie obchodzą, to zawsze zahaczę o dział ciążowy. Zresztą szczerze, to zaczynam od tego:) Poza tym nie wiem skąd przekonanie, że matkom dowalają "bezpłodniczki"? Ile tu ich może być? Z 10%.. Poza tym jak można mieć pretensje o trollowanie w tematach, które tylko w tym celu zostały założone :)

Gość gość
gość wczoraj Kafe to forum dla trolli. A tak się składa, że dział "szczęśliwych" mamusiek jest chyba najlepszy pod tym kątem. No niestety, ale nawet prawiczki tak nie wymiatają jak mamusieusmiech.gif Kto tu wchodzi po jakieś porady na temat dzieci, ciąży ? 10%? Reszta dla niewybrednej rozrywki. x trudno tu udzielac porad,bo zaraz cie okrzykną idealna mamusia, pzrechwalajaca sie osiagnieciami swoimi i dzieci. Strasznie to glupie wg mnie, przeciez sa szczesliwe matki z sukcesami , niechby sie podzielily tym, jakimi sposobami to osiagają. Ale zaraz krzyk, ze to niemozliwe, ze na kafe jest kazda idealna - nie wiem, skad ta masowa podejrzliwośc. Zreszta w innych dzialach jest to samo...

Gość gość
Ja tu wchodzę poczytać tematy o teściowych, normalnie "trudne sprawy" :-P I popatrzeć jak się mamuśki obrzucają gównem :-P w żadnym innym dziale takich komedii nie ma!

Gość gość
Ja wchodzę bo resztka tego forum, gdzie siedzą prawdziwe osoby, a nie fikcyjne trolle. Jestem starą kafeterianką, pamiętam to forum kiedy można było pogadać o sprawach rodzinnych, szkolnych, komentować wydarzenia itp. Ale na ogólne nie ma po co wchodzić. Zero ruchu internautek (przypominam że to powstało jako forum dla kobiet) za to wzmożony *****nudnych do porzygania trolli ciągle na te same tematy (dziewictwo, aborcja, odchudzanie). Albo reklamy. Albo odkopany temat sprzed 10 lat (na który nie ma sensu odpisywać bo nie ma tu i tak ruchu).