Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zainteresowana mezczyzna ktory jest duzo bogatszy odemnie

Polecane posty

Gość gość

I tutaj jest caly problem. Pracuje jako kasjerka w markecie od jakiegos czasu przychodzi tam pewien bardzo fajny i ciekawy nawet nieco szalony Pan. Jest generalnie fajny, dobrze wyglada jest niski. Moze nawet trosze nizsze niz ja (ja mam 164cm), fajnie rozmawia jest mily nie bulwersuje sie jak jedna z dziewczyn cos go zaatakowala to byl uprzejmy i odbil pileczke zartem co mi zaimponowalo. Rozmawial kilka razy ze mna i tak odebralam to jak byl by zainteresowany, ale..... ostatnio dowiedzialam sie ze jest on duzo bogatszy niz ja :( i tu caly problem. W tym momencie juz zaprzepascilam jakiekolwiek szanse aby sie z nim poznac lub pospotykac, nawet sama chcialam go zaprosic na kawe wczeniej szukalam pretekstu np ze cos zrobie i to w ramach przeprosin, ale w tej sytuacji wyjdzie ze lece na kase albo cos takiego. Beznajdzienjna sytuacja

Gość gość
Zawsze jest szansa, że cię za/ru/cha, ale jak ma olej w głowie to z biedaczką nie będzie się wiązał. Twój partner jest z innej półki: siedzi na kasie tak jak ty i pracujecie za bezdurno.

Gość gość
10 28 - czy Ty sie dobrze czujesz?

Gość gość
Mezczyznom to nie przeszkadza. Ps. Jesteś kasjerka.....hmmm 99 %ludzi jest od ciebie bogatsza, :) na szczęście nie to u kobiety jest najważniejsze.

Gość gość
ale piertolona suka... leci na kasiasego i jak tu szanowac kobiety?

Gość gość
ale piertolona suka... leci na kasiasego i jak tu szanowac kobiety?

Gość gość
hmmm nikt nie wypowie sie jakos bardziej sensownie i obiektywnei bez obrazania mnie?

Gość Arek 25666
Pieniądze nie mają żadnego znaczenia. Jeśli dziewczyna zarabia kilkakrotnie mniej nie ma to żadnego znaczenia dla normalnego faceta ale jeśli reprezentujesz ten sam poziom intelektualny. Jeśli wam się dobrze "gada " uśmiechnij się kilka razy ładnie do niego a powinien sam ciebie zaprosić na kawę etc :-)

Gość gość
oj jeju jejku slabe provo