Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 25 lat dzisiaj byłam u lekarza ponieważ miałam niepokojące objawy okazało się że jest to drożdżyca. W pierwszej ciąży miałam grzybicę pochwy wtedy jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży o dzisiaj trochę się przestraszyłam że historia może się powtórzyć zrobiłam test strumieniowy jestem 5 dni przed miesiączką i wyszedł negatywny lekarz też mnie zapewniał że to nie ciąża jednak mam obawy. Co o tym myślicie?

Gość Cleo1976
Być może za wcześnie wykonałaś test.Poczekaj przynajmniej do terminu spodziewanej miesiączki.Tydzień po powinien być już wiarygodny w 100%.

Gość gość
11 dni temu kochałam się z mężem więc stwierdziłam że jakbym miała być w ciąży to test strumieniowy już by wykrył dodam że tamta infekcja była 100 razu gorsza od tej ponieważ wtedy czułam straszny ból i okropne swędzenie a przy tej infekcji jedynie odczuwam delikatne swędzenie i nie cały czas tylko momenatmi

Gość gość
Ja robilam test 4 dni przed @ i byl negatywny. Dwa dni pozniej (2 dni przed @) juz byla druga kreseczka. Poczekaj jeszcze i daj znac jaki wynik testu:)