Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Erotyczny klub Energy2000 wpuszcza także dzieci 12letnia!

Polecane posty

Gość gość
Szok! :O

Gość gość
Słabo. Chyba, że to 18-ki wyglądające na 13-ki, ale coś mi mówi, że te dziewczyny mają max. 14 lat. Pamiętam jak pierwszy raz w życiu byłam na dyskotece z prawdziwego zdarzenia w wieku 19 lat i przeżyłam szok, bo nie czułam się właśnie młodo, tylko wprost w przeciwnie, bo w klubie było mnóstwo małolat w wieku ok 15 lat.

Gość gość
tylko ze one pojawiają się tez na tych baletach 18+ te same ryje, ładnie je jadą w komentarzach pod tą fotką, polecam wpisac na fb energy 200 katowice XD jedna pisała ze sie wtedy tak najebała ze nic nie pamięta XD komentarz usunęła ale w necie nic nie ginie, ktos zrobił screena i zaspamował tam, usunęła aż fb XDD

Gość gość
Szczerze mówiąc niezbyt mnie to obchodzi. Martwicie się o dzieci, młodsze rodzeństwo? Nie rozumiem, o co chodzi? Za waszą kasę piją. Każdy bachor ma rodziców i jak oni mają dziecko w d/u/p/i/e to nawet jak zamkną ten klub i tak znajdą sobie inny, pójdą tam

Gość gość
Ból tyłka, że kasę mają te dzieciaki, żeby się po klubach szwendać. To nie jest w porządku, ale rodzice powinni reagować, gdy dzieci łażą całą noc poza domem. Jak widać, nie zależy im na dzieciach, tylko nadgorliwym z neta. Złości i ból tyłka o wszystko przemówiły ☺