Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heal

Pulchne twarz.Grube Policzki

Polecane posty

Gość Heal

Witam Mam 21 lat i jestem facetem Mam 178wzrostu i waże 66kg więc jestem szczupłym człowiekiem Od wielu lat moim kompleksem są policzki i twarz w tym obrębie jak się uśmiechnę to twarz robi mi się tak szeroka a policzki unoszą się tak mocno że połowy oczu nie widać mam wrażenie że moja twarz w tym miejscu to dwa płaty skóry i tłuszczu zawieszone na kościach policzkowych- nie znoszę tego. Zamierzam w końcu coś z tym zrobić. Czytałem o wielu zabiegach medycyny estetycznej np lipoliza iniekcyjna_ jednak średnio odpowiada mi ten zabieg ze względu na to że na efekty trzeba długo czekać a i dużo komplikacji często jest Zauważyłem że jest wiele nieinwazyjnych metod wyszczuplania twarzy ale nie mogę znaleźć żadnych opinii na temat osób które takowe miały. Czy może ktoś z Was miał taki problem jak ja i usunął go metodą inną niż lipoliza iniekcyjna? Ogólnie nie jestem brzydkim chłopakiem ale szpeci mnie to , gdybym miał szczupłą twarz to wyglądałbym atrakcyjniej i przede wszystkim lepiej bym się czuł psychicznie.

Gość gość
A moze wystarczy botoks zebys nie mogl sie tak mocno usmiechac?

Gość Heal
Myślałem że botox jest dla ludzi starszych i że jest on głównie do wypełniania zmarszczek