Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DioRita

Żeby wzbudzić dawne uczucia w facecie

Polecane posty

Gość DioRita

Hej mam taki problem, spotykałam się z facetem już z miesiąc, kiedy nagle pow ze nic z tego nie bd na razie bo on ma swoje problemy, wiem jakie i rozumiem, dodatkowo,mamy wspólna rodzine która wypytuje się go o wszystko co jest między nami i go to strasznie wkurza, bo nie lubi jak ktoś się wtrąca w jego życie,wiec postanowił ze nie możemy być razem jednak,bo to się nigdy nie skończy, teraz jakoś trochę problemów ustało, gadamy normalnie jak do tej pory, nie wiem co robić, czy wrócić do dawnego pisanie typu w rozmowę wpychać słowa "kotek" itp,nie wiem czy to go bardziej zrazi,przytłoczy czy raczej się wkręci? Jacy są faceci? Nie mam dużego doświadczenia w tym temacie choć mam 19 lat on 23lata ale nigdy jeszcze nie miałam prawdziwego chłopaka,tylko przelotnych facetów,masakra. Jest jeszcze druga opcja ze dam mu dystans, tylko boje się ze on na prawdę już zamieni mnie tylko w swoją kumpele,kolejna. Co mam robić? Jak go zrozumiec. Zależy mina nim i było mi dobrze z nim przez oststni czas.

Gość gość
Facet przeciez zakonczyl blizsza znajomosc. Szukaj nowego zamiast frustrowac sie zludzeniami.

Gość gość
Kubusiu, NIGDY nie będę twoją kumpelą ani przyjaciółką, brzydzicie mnie ty i twój zaporożec, gardzę jej synem za snobizm i umiłowanie kasy, nie będziesz grzał się w moim blasku, jak by to pysznie nie zabrzmiało, ale jest to fakt. Nie mamy wspólnej rodziny, bo ci których za moją rodzinę uważasz dawno przestali tak mnie traktować, teraz dla okazania się ciepłą i dobrą wszystkich w pracy zaskakują życzliwością dla mnie, co ich i mnie śmieszy.