Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka rozmowe uznalibyscie za brak szacunku?

Polecane posty

Gość gość
Nie dostrzegam tu braku szacunku ;) Skomplementował zdjęcia, a tekst o "staraniu się bardziej" (fakt, może niezbyt fortunny) był raczej myślę rodzajem gry, miał zachęcić do dalszej wymiany fotek, dalszej zabawy. To, że mężczyzna daje Ci od jakiegoś czasu sygnały, że chciałby ostrzej, w czynie i słowie, też nie oznacza braku szacunku, ani tego, że już nigdy nie chce czule, ani romantycznie ;) Także myślę, że niepotrzebnie się martwisz. Choć najważniejszy jest kontekst jakim jest cała relacja i jej jakość. Sypnę banałem: porozmawiaj z nim, a nie z forum ;) Zwyczajnie powiedz o wątpliwościach. Aha, no i ważne: jeśli Tobie zdecydowanie to nie odpowiada, nie chcesz ostrzejszych klimatów, nie lubisz, to oczywiście zmienia postać rzeczy i zmuszanie się dla mężczyzny nie ma sensu, bo nie zaspokoi nikogo.

Gość gość
ja naprawdę nie wiem jak wy możecie być w parach jak wy w ogóle nie potraficie ze sobą rozmawiać szczerze ,to jakies szopki,wy wszyscy macie takie układy? że każdy czuje swoje nikt nic nie wie ,ukrywa się prawdę,przeciez to ani przyjażń ani miłość ,jakaś dziecinada,albo układziki,jakbyście byli z innych planet,my uwielbiamy rozmawiać ,wy tak nie macie? o fantazjach tym bardziej gadamy ,wy się w ogóle nie znacie ,nie macie pojęcia co drugie ma w głowie ,jakie to dziwaczne dla mnie

Gość Ps do Bazienka
Hej ty! BAZIENKA Jakaś ty mądra, może doradzisz sama sobie i podetniesz sobie żyłki! Czytać cię nie mozna tyle błędów sadzisz, a twoje rady to jak kozie bobki - ni to pierd ni gowno. Jak mozna być tak ograniczonym. Pewnie jesteś małolata, samotna, brzydka, wulgarna, niekochana, ledwo co po podstawówce z marnym przysposabiającym do zawodu. Siedzisz na chacie przed kompem i zanudzasz ludzi na forach swoimi wyzyganymi radami z d**y. Weź sie za robotę bo w Polsce brakuje takich jak ty do kopania dołów melioracyjnych. To forum to twój jedyny przyjaciel życiowy??? Tak mi przykro! Cokolwiek odpiszesz potwierdzi twój profil psychologiczny. Miłego dnia :-)

Gość AurelaPoka
Możecie nazwać mnie szmatą, ale chcę być w końcu doceniona przez kogoś.. pobierzcie moje nagie zdjęcia: http://kaitect.com/blB I oceńcie mnie w skali od 1 do 10 chłopcy <3

Gość gość
Hej wszystkim :) mam 36 lat i szukam młodego faceta, który zrobi ze mnie dziwkę w łóżku.. moje fotki: http://kibuilder.com/zna